TO JE LJUBAV

Nakon dvadeset godina veze i četvero djece slavni glumac ne može se nagledati svoje supruge

Holivudski glumac i scenarist Matt Damon sa suprugom Lucianom Barroso podiže kćeri Alexiju, Isabellu, Giju i Stellu.

Holivudski glumac i scenarist, 52-godišnji Matt Damon ovu će godinu više nego po višemjesečnom štrajku koji je paralizirao američku fillmsku industriju, te neočekivano velikom uspjehu filma "Oppenheimer" u kinima, pamtiti po važnom privatnom događaju.

Holivudski superstar i najbolji prijatelj svog vršnjaka Bena Afflecka ove je godine, naime, proslavio dvadesetu godišnjicu veze sa svojom 47-godišnjom suprugom Lucianom Bozán Barroso, podrijetlom Argentinkom, u koju je sudeći po fotografijama s njihovog rujanskog ljetovanja na Floridi zaljubljen kao prvog dana i ne može je se nagledati.

image

Upoznali su se u Miamiju, gdje je Matt snimao, a Luciana konobarila

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Za tu američku saveznu državu vežu ih najljepše uspomene, pa se na Floridu često i rado vraćaju, jer su se upoznali u Miamiju, gdje je Matt Damon snimao film, a Luciana je radila kao konobarica u restoranu u koji je glumac sa svojim društvom navraćao. Luciana je kao samohrana majka podizala tada 4-godišnju kćer Alexiju i glumcu nije preostajalo ništa drugo nego da svo slobodno vrijeme provodi u restoranu, ako je želi vidjeti, jer ona uz posao i brigu za dijete nije imala vremena i snage za cjelonoćne izlaske.

image

Matt Damon sa suprugom Lucianom

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Povodom okrugle obljetnice veze Matt Damon je suprugu i kćeri ovog ljeta poveo na grčki otok Mikonos, a većem društvu koje su poveli sa sobom bili su glumci Chris i Liam Hemmsworth. "Chris je najveći obožavatelj Matta Damona, a bila sam i ja, sve dok nisam upoznala Lucianu. Sad sam njezina obožavateljica", izjavila je Elsa Pataky, supruga Chrisa Hemmswortha, s kojim podiže troje djece.

Matt Damon i Luciana Barroso imaju ih četvero, jer je slavni glumac posvojio supruginu 24-godišnju kćer Alexiju, a dobili su 17-godišnju Isabellu, 14-godišnju Giju i 12-godišnju Stellu. "Luciana je rekla da je sad dosta, iako ja ne bih imao ništa protiv još djece", izjavio je Matt Damon nakon rođenja najmlađe kćeri.

image

Matt Damon i Luciana Barroso ove godine slave dva desetljeća veze

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Proslavio se 1997. u filmu Gusa Van Santa "Dobri Will Hunting", u kojem je odigrao naslovnu ulogu, a u filmu potpisuje i scenarij sa svojim prijateljem Benom Affleckom za koji su nagrađeni Oscarom. Nakon toga nastavio je nizati uspjehe s naslovima kao što su "Spašavanje vojnika Ryana", "Talentirani gospodin Ripley", "Oceanovih 11", "Bourneov ultimatum", "Manchester by the Sea"...

Linker
05. travanj 2024 21:34