Na tuđem terenu

Najveći nogometni preljubnici: Njihove supruge su plakale, ali nije se svaka razvela

Kolumbijska zvijezda Shakira proživljava teške trenutke: njezin dugogodišnji partner, nogometaš Barcelone Gerard Pique prevario ju je s mladom hostesom, zbog čega sa sinovima planira napustiti Španjolsku.

Godinama su najveća kolumbijska zvijezda Shakira (45) i njezin životni partner, nogometaš Barcelone Gerard Piqué (35) slovili kao jedan od najskladnijih poznatih parova, no ta je ljubavna idila prošlog tjedna završila krahom - nakon što je pjevačica otkrila da je vara s 20-godišnjom hostesom Suzy Cortez zvanom Miss BumBum. Neki su čak pisali da je Shakira preljubnike zatekla na djelu u krevetu, no tu pikanteriju zasad nitko nije potvrdio. Umjesto da trpi i guta suze, pjevačica je nevjernog Piquéa izbacila iz kuće i nakon 11 zajedničkih godina odlučila preseliti se s njihovim sinovima, devetogodišnjom Milanom i sedmogodišnjim Sashom, u drugu zemlju (zasad nije objavila koju).

image

Miss BumBum Suzy Cortez

SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ipak je kraj! Shakira i Pique oglasili se o svom prekidu: ‘Sa žaljenjem potvrđujemo‘

No, na žalost, ovakve prevare i bračne izdaje nisu novost u svijetu nogometa i nogometaša. Mnogo suza prolile su supruge nogometaša, no nije svaka bračna afera završila razvodom. Ovo su neki od najpoznatijih nogometnih preljubnika.

Ryan Giggs i Stacey Cook

Bivši nogometaš Manchester Uniteda i izbornik Walesa varao je osam godina suprugu Stacey, majku njihovo dvoje djece, s Natashom Lever, suprugom svog brata Rhodrija. Aferu je 2011. medijima otkrila sama Natasha, koja je bila ljuta na Ryana jer ju je prevario s manekenkom Imogen Thomas. Njezino priznanje rezultiralo je razvodom teškim 40 milijuna funta.

image

Ryan Giggs

ANDREW YATES AFP

Kaka

Poznat kao najpobožniji nogometaš, Brazilac Kaka često je isticao da je prvi seksualni odnos imao sa suprugom Caroline, i to tek nakon što su se vjenčali. To ga nije spriječilo da majku svoje dvoje djece 2014. prevari s Miss Brazila Jakelyne Oliveira. Njihov devetogodišnji brak nije preživio, a razveli su se 2015. Danas su oboje ponovno u braku s novim partnerima.

image

Nogometaš Kaka

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Wayne Rooney

Nitko ne zna koliko je puta bivši britanski nogometaš Wayne Rooney prevario svoju suprugu Coleen. Zajedno su od 16. godine i imaju četiri sina, a otočki mediji svako malo pišu o tome kako je vara. Pisalo se o njegovoj aferi s prostitutkama, pijanoj vožnji s nepoznatim ljepoticama, bujnoj brineti u liftu, upucavanju konobarici u noćnom klubu... Zadnji skandal izveo je prošle godine, kada je završio s tri mlade djevojke u hotelskoj sobi. Kao i uvijek dosad - Coleen mu je oprostila.

image

Wayne i Colleen Rooney

MATRIXPICTURES/PROFIMEDIA

Mauro Icardi

Najpoznatija svjetska nogometna menadžerica Wanda Nara ‘napucala‘ je prošle godine supruga, argentinskog nogometaša Maura Icardija, nakon što ju je ovaj prevario s glumicom Chinom Suarez. Aferu su mnogi dočekali sa zlobnim komentarima - jer je Wanda zbog Icardija ostavila njegovog najboljeg prijatelja, nogometaša Maxija Lopeza. No unatoč svemu, Mauro i Wanda su se na kraju pomirili.

image

Mauro Icardi i Wanda Nara

BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
16. travanj 2024 21:00