Ples im je u krvi

Najvažniji vikend u životu: "Filipa sam pripremala za audiciju i prije nego što smo saznali da smo par"

Nakon što je Petra Jeričević 2013. godine odnijela pobjedu s partnerom Mislavom Čavajdom, ispred njezine sestre Paule izazovan je vikend - borba za pobjedu i prvi ples.

Pauli Jeričević ples je, čini se, u krvi, a slično je i s emisijom iz koje je poznajemo - Ples sa zvijezdama. Naime, plesačica koja se s partnerom Filipom Vidovićem priprema za finalnu epizodu, već ima iskustva s finalom ove emisije. Drugim riječima, ona je prije devet godina uzbuđeno pratila ovu emisiju navijajući za svoju sestru Petru koja je s partnerom Mislavom Čavajdom uspjela izboriti pobjedu.

Paula je svoju plesnu karijeru započela već u osnovnoj školi, a sve je počelo kada su se dijelili letci za satove latinoameričkih i standardnih plesova. Što se Paule tiče, bila je to ljubav na prvi pogled, a složila se i Petra koja joj se ubrzo pridružila na treninzima.

image

Petra i Paula plesom se bave od djetinjstva.

PRIVATNI ALBUM

Pred kraj plesne karijere sestre su se čak i natjecale u istoj kategoriji, pobjedu je odnijela Paula, što je Petra teže podnijela, a sestre se tih dana prisjećaju sa smijehom.

"Tada je bilo ljubomore, ali danas je nema, sada smo jedna drugoj podrška u svakom trenutku. Kada se ona natjecala u Plesu sa zvijezdama 2013. godine, ja sam sa strepnjom pratila svaku emisiju, a sada to radi ona. Sve prati, najveća mi je podrška, ali i kritičar. Mi smo sestre koje vode isti stil života pa smo, iako ne fizički, jedna uz drugu u svakom trenutku", govori Paula.

Još jedna sličnost među njima leži u tome da su u Plesu sa zvijezdama obje mentorirale glumce, i to izuzetno talentirane glumce, a Paula nam je ispričala svoju priču s Filipom Vidovićem.

image

Filip i Paula postali su jako dobri prijatelji.

PRIVATNI ALBUM

Čitajte i: Najtajnovitiji plesni mentor o svojoj velikoj ljubavi: ‘Puno toga ne bi imalo smisla da nemam nju‘

"Filip i ja smo se upoznali u prolazu, i to preko njegove djevojke Nataše. Kada je doznao da ga čeka audicija za Ples sa zvijezdama, javio mi se da ga malo pripremim i odmah smo 'kliknuli'. Ne moram vam ni govoriti koliko je bilo veselje kada smo doznali da zajedno plešemo", objašnjava plesačica.

Filip i Paula su već u prvim emisijama oduševili žiri, ali i gledatelje te izborili najviše ocjene, ali i simpatije javnosti. Ipak, mnoge je šokirao komentar Marka Cibocija koji je Filipu zamjerio što je suviše "mazan tip", a plesačicu smo upitali što misli o tom komentaru.

image

Osim napornog rada, Filip i Paula se na probama odlično zabavljaju.

PRIVATNI ALBUM

"Marko uopće nije ciljao na to kakav je tko privatno, već je mislio na ples i mi smo odmah shvatili što je htio reći, tako da je stvarno sve okej. Što se tiče mog mišljenja, smatram da svi imamo svoj stil, a muškarac u plesu može biti dominantan i nježan. Volim njegovati to nježno u njemu, ne želim inzistirati na nečemu u čemu se on možda ne bi dobro osjećao", dodaje plesačica.

image

Paulu ćemo imati prilike gledati u finalu emisije.

PRIVATNI ALBUM

S obzirom na njihove uvjerljive plesne izvedbe, mnogi se pitaju je li među njima "zaiskrilo", a Paula govori:

"Malo mi je smiješno to, Filip i ja se odlično slažemo i ovaj nam je period bio predivan što se tiče plesa i druženja, ali nikako nije riječ o ljubavnoj kemiji."

Ipak, ističe kako Filip od početka travnja odlazi na terapije, a sve zbog ozljede koju je zaradio upravo nastupajući, zbog čega su, kako Paula smatra, malo pali u sljedećim nastupima.

image

Paula se dva dana prije finala vjenčala, a suprug Filip često joj se pridruži na treninzima s Vidovićem.

PRIVATNI ALBUM

No, u nedjelju ih očekuje onaj najvažniji ples, i to svega dva dana nakon Pauline udaje.

"U petak je svadba, a ja sam u vremenskom kolapsu. Filip i ja jako puno vježbamo, a u dvorani nam se sada priključi i zaručnik, jer treba i njega još istrenirati za prvi ples'", kroz smijeh nam je rekla Paula s kojom smo razgovarali tik pred njoj najvažniji vikend u godini.

Linker
12. travanj 2024 15:12