PUNO TRAŽI, PUNO DAJE

Mislite da je njihov posao bajka? Ovih 7 uvjeta mora ispuniti osobna asistentica Kylie Jenner!

Plaća je odlična, prilika za napredovanje je mnogo, baš kao i benefita, ali zaboravite na radno vrijeme jer se na pozive odgovara i usred noći.

Svakodnevni život članova obitelji Kardashian nezamisliv je bez pomoći brojnog tima asistenata čiji je glavni zadatak - savršena organizacija kako bi Kim, Kris, Kylie i ostali stigli u svoj dan uspjele rasporediti sve svoje privatne i poslovne obaveze.

Svaka od njih vodi brojne poslove, što u kombinaciji s aktivnostima u stvarnom životu i na društvenim mrežama zahtijeva iznimne organizacijske sposobnosti 24 sata u tjednu 365 dana u godini.

Asistentice putuju u društvu svojih poslodavki, prate ih u zemlji i inozemstvu, pomažu im u odabiru odjeće i obuće za evente s A liste, testiraju nove makeup proizvode, imaju odlične plaće i razne beneficije. Zvuči kao bajka? Pa, ne baš, zapravo.

image

Travis Scott, Kylie Jenner i Stormi Webster u Los Angelesu 2019.

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Bivša osobna asistentica Victoria Villarroel, koja je u međuvremenu postala jedna od najbližih prijateljica Kylie Jenner, podijelila je je svoje iskustvo rada u obitelji Kardashian.

"Počela sam raditi za kompaniju Kris Jenner Communications, a u maminom uredu stalno je bila i Kylie. Kad sam saznala da Kylie traži asistenticu, prijavila sam se za taj posao i dobila ga. U početku sam joj bila pri ruci kod kuće, brinula se o nabavi namirnica i o rasporedu korištenja osobnih automobila, sve dok nisam stekla njezino povjerenje i dobila priliku obavljati mnogo osjetljivije zadatke. U tom poslu je zapravo najteže odrediti granicu gdje prestaje posao, a počinje zabava i obrnuto.

image

Kylie Jenner traži da njezina pića budu poslužena na točno određenoj temperaturi

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Teža strana priče je što Kyle Jenner na svoje najbliže suradnike računa uvijek i u svakom trenutku, svejedno je li riječ o radnom danu, vikendu, blagdanu ili prazniku - to se jednostavno podrazumijeva.

Čitajte i: DOBRODOŠLA U KLUB! ŽIVOT JOJ JE OBILJEŽILA NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA, A SAD SE UPISALA U POVIJEST SHOW BIZNISA

"Bilo je poziva usred noći i jednostavno morate odgovoriti. Klasično radno vrijeme na tom poslu ne postoji, a sutradan vas nitko ne pita jeste li se naspavali", izjavila je.

Svatko od članova obitelji ima svoje fetiše i opsesije, a Kyle Jenner opsjednuta je temperaturom hrane, posebno pića koja joj se serviraju. Ako joj smoothie poslužite prehladan ili pretopao, najbolje da odmah počnete raditi novi.

image

Kylie Jenner u shoppingu u trgovini Saks Fifth Avenue 2015.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

"Nije bilo ljutnje, posebno kad ste novi u tom poslu, ali red se mora znati. Pogreške je primala sa smijehom i govorila nam da se zbog nas prisiljena ponašati poput gospođe ministarke", kaže.

Zbog svega toga za Kylie Jenner ne možete raditi ako se na kraju s njom ne sprijateljite. A prijateljstvo podrazumijeva i čuvanje tajni.

"Sjećam se da mi je Kylie jednom rekla da zatvorim vrata sobe u kojoj smo sjedile jer želi sa mnom podijeliti svoje najdublje brige i tajne. Pričale smo satima i to nas je zbližilo."

image

Kylie Jenner na MET Gali u New Yorku 2022.

JOHN NACION/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Majčinstvo joj je uz sve poslovne obaveze na prvom mjestu. Kad je rodila Stormi prvih tjedana i mjeseci uopće nije niti razmišljala o tome da unajmi dadilju i pomoćnice za brigu oko bebe.

Čitajte i: SEDAMNAEST GODINA U ISTIM HULAHOPKAMA! GORANA MARIN O PAULINI P. I ULOZI KOJA JOJ JE OBILJEŽILA KARIJERU

"Mislila je da će sve uspijeti sama, uz pomoć majke i sestara. No, vrlo brzo je shvatila da to tako neće ići, pa je nakon toga angažirala vojsku dadilja i asistentica, samo za brigu oko kćerkice. Ipak, sama je donosila sve odluke o njezinoj ishrani, odlasku na spavanje, igri i ostalim aktivnostima. Ne dolazi u obzir da ključne odluke o Stormi donosi itko drugi osim nje."

Asistentice moraju prve isprobati svaki novi proizvod iz njezine kozmetike linije Kylie Cosmetics i pristati da se njihove reakcije i mišljenja podijele na društvenim mrežama, što je zapravo zabavniji dio posla.

image

Kylie Jenner i Travis Scott na dodjeli nagrada Billboard Music u Las Vegasu u svibnju

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

No, najvažnije od svega je međusobno povjerenje. Kylie Jenner je gotovo cijelu trudnoću sa Stormi, primjerice, iznijela u tajnosti, a o najvažnijem događaju njezine su asistentice morale - šutjeti. Čak i nakon što je Kylie Jenner sama svoje obožavatelje i svjetsku javnost obavijestila da će postati majka.

Linker
19. travanj 2024 18:54