NIJE JOJ LAKO

Meghan Markle otvorila dušu: "To je snalaženje u kaosu!"

Supruga princa Harryja iskreno je progovorila kako izgleda njihov početak dana s dvoje djece i tri psa.

O Meghan Markle možete misliti što god želite, ali njezina svakodnevica u bitnom se ne razlikuje mnogo od izazova s kojima se suočavaju sve druge majke male djece. Supruga princa Harryja dušu je otvorila u podcastu Archetypes i bez dlake na jeziku iskreno opisala kako izgledaju jutarnji sati unutar njihova četiri zida.

image

Meghan Markle i princ Harry

SHUTTERSTOCK

"Lili se budi prva, a ja sam obično već budna i čekam njezin poziv. Vodim je dolje iz njezine sobe u dnevni boravak i blagovaonicu da ne probudi Archieja koji je spavalica i duže ostaje u krevetu. Za to vrijeme pripremam kutiju s njegovim ručkom, a usput Lili i ja prigrizemo nešto. Kako je Archie već velik, Harry mi pomaže oko njega, jer voli da ga se u naručju donese dolje", otkrila je Meghan Markle.

image

Meghan Markle pokrenula je podcast Archetypes

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Kad se cijela obitelj skupi u blagovaonici vrijeme je za zajednički doručak i to je po njoj najvažniji trenutak obiteljskog okupljanja ujutro.

"To je najbolji način za početak novog dana, a naši ljubimci, psi Guy, Pula i Mia motaju se oko stola i čekaju hoće li i njima dopasti nešto", dodala je.

"U kući vlada priličan kaos, jer je 16-mjesečna Lili još nestabilna i nesigurna na svojim malim nožicama, stalno se popikava i moramo je stalno držati na oku da se ne udari i ozlijedi", kaže Meghan Markle koja je emisiju na svom podcastu Archetype pokrenula kako bi kćerkici pružila dobar primjer snažnih žena koje će u njoj ugostiti.

image

Jutarnja rutina Meghan Markle i princa Harryja ne razlikuje se mnogo od drugih roditelja s malom djecom

SHUTTERSTOCK

"U mojoj strategiji odgoja najvažnije mjesto zauzimaju snažne, zanimljive, kreativne žene: Lili njih mora čuti i od njih mora učiti", dodala je i zaključila kako je sasvim sigurno da će njezina obiteljska svakodnevica postajati sve kaotičnija kako Archie i Lili budu rasli, a obaveze oko njihovog rasporeda se gomilale.

Linker
25. travanj 2024 08:18