Megan Fox pojavila na velikom platnu zahvaljujući nevjerojatnom stasu i zaraznom seksepilu

 ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK
Prva zbirka poezije

Megan Fox progovorila o traumama: "Ne mogu više šutjeti, tijelo me boli..."

Američka glumica Megan Fox objavila je knjigu poezije "Lijepi dečki su otrovni" u kojoj je progovorila o traumama koje su se u njoj ukorijenile zbog - šutnje.

Objavljivanje zbirke poezije obično nije glavna vijest u svijetu show biznisa, no ne i ovaj put kad svoju debitantsku knjigu pjesama s ključem objavljuje holivudska akcijska zvijezda, 37-godišnja američka glumica Megan Fox. Kad se prije dva desetljeća pojavila na velikom platnu zahvaljujući nevjerojatnom stasu i zaraznom seksepilu Megan Fox su predviđali blistavu karijeru glumačkog superstara, što u punom opsegu nikad nije ostvarila.

A jedan od glavnih razloga za to nalazi se u naslovu njezine knjige "Lijepi dečki su otrovni" (Pretty Boys Are Poisonous) čiju naslovnicu krasi ilustracija ženskih usana i zmije. Objavila ju je ugledna izdavačka kuća Simon&Schuster koja je u službenoj najavi knjigu titulirala kao "moćni debi jedne od najpoznatijih žena našeg vremena”. U njoj je skupljeno sedamdeset mračnih pjesama koje čitateljima slamaju srce, ali i oduševljavaju autoričinim opakim smislom za humor.

image

Machine Gun Kelly i Megan Fox u vezi su tri godine

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

"Zagrizite jabuku, okrenite stranicu i zarijte zube u najukusniju i najzarazniju knjigu poezije koju ćete čitati ove godine”, poručuje izdavač, a Megan Fox je dodala kako se u lijepu književnost bacila da artikulira traume koje su se u njoj ukorijenile zbog - šutnje.

"Cijeli život čuvam tajne o muškarcima s kojima sam bila u vezi i tijelo me boli od težine koju sa sobom nosim. Svoju sloboda ponovno sam pronašla na ovim stranicama i nadam se da će moje riječi nadahnuti druge ponovno potraže vlastitu sreću i osvijetle mračne tajne zakopane duboko u duši”, rekla je Megan Fox, čija ljubavna kronologija broji svega šest imena. A ključni muškarci u njezinom životu su bivši suprug, glumac Brian Austin Green s kojim je u vezi bila 16 godina i dobila troje djece, te sadašnji zaručnik Colson Baker, poznatiji po umjetničkom pseudonimu Machine Gun Kelly.

image

Megan Fox pred objektivom Machine Gun Kellyja na dodjeli nagrada Billboard Music Awards u Las Vegasu lani

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Megan Fox u knjizi nikoga ne spominje imenom, ali je njezina poezija definitivno posvećena stvarnim osobama i događajima. Glavni lik njezinih pjesama je, kako se čini, sadašnji zaručnik, s kojim je od svibnja 2020. do danas prošla brojne uspone i padove. Opisuje ga kao "32-godišnjeg narcisa", "pravu ljubav, blizanački plamen", "bolno lijepog dečka", "ovisnost koju nikakve molitve neće izliječiti" i "samodopadnu rock zvijezdu koja se samo pretvara da ima dobre namjere".

image

Megan Fox i Machine Gun Kelly u New Yorku lani

BEN HIDER/PICTUREGROUP FOR HULU/SHUTTERSTOCK

A posebno je potresna njena intimistička pjesma u kojoj je opisala osjećaj tuge zbog pobačaja na koji se odlučila: "Sada se moramo oprostiti. Zatvorenih očiju zamišljam kako te čvrsto držim na svojim prsima dok te čupaju iz moje utrobe. Platit ću bilo koju cijenu, reci mi, molim te, koja je otkupnina za njezinu dušu", čime je potaknula nagađanja o događaju koji je Machine Gun Kelly lani spomenuo u pjesmi "Twin Flame", a na dodjeli nagrada Billboard Music rekao je kako ju je posvetio partnerici i njihovom nerođenom djetetu.

"Veze nisu lijepe. Ružne su. Ponekad se pretvore u rat. No, svaka rana je prilika da rastemo i postanemo jače, cjelovitije verzija sebe", napisala je Megan, koju ćemo nakon uloge u četvrtom nastavku akcijskog filma „Plaćenici” („The Expend4bles”) početkom iduće godine gledati u glavnoj ulozi u filmu "Subservience" (Pokornost).

image

Megan Fox u "Transformerima" 2007.

MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK
Linker
23. travanj 2024 00:14