Čestitali su im svi parovi koji su sudjelovali u ovoj sezoni

 NEJA MARKICEVIC CROPIX
PODVIG ZA PAMĆENJE

Marco slavio s bakom, Darijin najmlađi sin zaspao, a supruga Franu gledala sa suzama u očima

Nevjerojatne priče finalista showa "Ples sa zvijezdama" koji su svoj uspjeh proslavili s plesnim partnerima i članovima obitelji.

Nevjerojatne priče finalista showa "Ples sa zvijezdama" koji su svoj uspjeh proslavili s plesnim partnerima i članovima obitelji.

Istarski glazbenik i influencer Marco Cuccurin ovog će ljeta proslaviti svoj tek 22. rođendan, a već je ostvario podvig koji će vjerojatno dugo ostati - nenadmašan. Lani u studenom je u paru s Miom Negovetić pobijedio u showu "Zvijezde pjevaju", a jučer, pola godine kasnije, u paru s mentoricom i svojom plesnom partnericom Paolom Tonković okitio se i titulom pobjednika drugog velikog showa "Ples sa zvijezdama" u kojem su njih dvoje dobili uvjerljivo najviše glasova televizijskih gledatelja.

image

Marco Cuccurin i Paula Tonković pobjednici su najpopularnijeg plesnog showa

NEJA MARKICEVIC CROPIX

Pobjedu je posvetio svom anđelu, pokojnoj majci Sanji koja je preklani u 53. godini izgubila bitku s teškom bolesti, te 77-godišnjoj baki Riti, koja je svih dvanaest tjedana koliko je trajalo najpopularnije televizijsko plesno natjecanja svog unuka bodrila uživo iz publike.

image

Marco Cuccurin i Paula Tonković s voditeljima

NEJA MARKICEVIC CROPIX

Druga superfinalistica, glumica Daria Lorenci Flatz, koja je u travnju proslavila 47. rođendan, do samog je kraja stigla sa svojim mentorom i partnerom Ivanom Jarnecom, a za nju su iz publike navijali sinovi i suprug Emil Flatz, sve dok njihov najmlađi 7-godišnji Tin nije zaspao tati u naručju, pa su se njih dvojica sklonili na mirnije mjesto - trosjed ispod tribina. Daria se na show prijavila i zbog 14-godišnjeg sina Maka koji je na putu da postane profesionalni plesač, a njezin mentor i plesni partner bio je Ivan Jarnec, koji je pred kamerama zaprosio svoju djevojku Lejdi Perković, što je bio jedan od vrhunaca showa.

Mak je prvo trenirao gimnastiku, zatim u maminom studiju 4Sobe plesao hip hop i dance, sve dok se na kraju nije odlučio za standardne i latinoameričke plesove. Mak je bio prezadovoljan majčinim izvedbama i napretkom iz emisije u emisiju na plesnom podiju, a članovi žirija su nakon nastupa hvalili Darijinu eleganciju pokreta i opuštenost. "U pokret si pretvorila najvažnije životne lekcije, da kad je najteže u sebi moramo pronaći snagu i boriti se", izjavila je članica žirija Franka Batelić.

image

Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec

NEJA MARKICEVIC CROPIX

"Možete zamisliti kako je kod nad doma, perilice suđa i rublja ne prestaju raditi. Moj suprug je iznimno angažiran otac bez čije pomoći i podrške, te apsolutnog međusobnog povjerenja sama ne bih stigla sve obaviti", izjavila je Daria.

image

Čestitali su im svi parovi koji su sudjelovali u ovoj sezoni

NEJA MARKICEVIC CROPIX

Za trećeg finalista, popularnog televizijskog voditelja Franu Ridjana koji je na plesnom podiju usprkos stalnim problemima i bolovima u leđima, zablistao u paru sa svojom mentoricom i plesnom partnericom Gabrielom Pilić, iz publike su navijale mama i supruga Lea koje su s ponosom i suzama u očima pratile njihov nastup.

image

Frano Ridjan i Gabriela Pilić

RANKO SUVAR CROPIX

"Pobijedio sam svaki put kad me na kraju koreografije moja šefica pogledala i nasmiješila se, to je jedino bitno, ostvarili smo mnogo više nego što smo se nadali. Kad me u životu budu pitali po čemu je moja karijera posebna, uvijek ću moći reći da sam plesao s Gabrielom Pilić... Zahvaljujući prvenstveno njoj postao sam plesač, skoro pa pravi. Hvala Gabi", izjavio je Frano Ridjan.

Linker
27. travanj 2024 14:52