Majka i kći već četiri godine zajedno snimaju editorijale i kampanje

 ALEC MICHAEL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
ROĐENDANSKI DAR

Ludi provod slavne majke i kćeri u Monte Carlu i na Azurnoj obali: Svoj ženski tjedan dugo će pamtiti

Njemački topmodel Heidi Klum svoju je kćer Leni za 20. rođendan počastila putovanjem u Cannes i u Monako.

Njemački topmodel Heidi Klum svoju je kćer Leni za 20. rođendan počastila putovanjem u Cannes i u Monako.

Bio je to ludi ženski provod na Azurnoj obali i u Monte Carlu. Tim riječima bi se najbolje mogao opisati tjedan koji su 51-godišnji njemački topmodel Heidi Klum i njezina 20-godišnja kći Leni Klum provele na partyjima i gala večerama na 77. filmskom festivalu u Cannesu, a nakon toga i na Velikoj nagradi Monaka, utrci Formule 1 u Monte Carlu.

Mama i kći odlično su se provele na amfAR-ovom gala partyju, humanitarnoj svečanosti na kojoj se skupljao novac za razvoj inovativnih terapija za liječenje HIV-a i AIDS-a, zablistale su na zabavi koju je za najveća imena svjetskog showbiznisa i mode priredila draguljarska kuća Chopard, a na kraju su uživale u spektakularnoj utrci Formule 1 u Monaku i privatnim VIP zabavama na luksuznim jahtama u marini u Monte Carlu.

image

Majka i kći na gala večanosti amfAR Cinema Against AIDS u Cannesu

SAMEER AL-DOUMY AFP

Bio je to na neki način mamim dar kćeri, koju je dobila iz veze s talijanskim poduzetnikom i plejbojem Flavijom Briatoreom, za njezin 20. rođendan koji je proslavila početkom svibnja, koja je prije četiri godine uz njezinu pomoć zakoračila u svijet mode.

Heidi i Leni s godinama su postale najtraženije majka i kći za snimanje kampanja, editorijala i naslovnica, a svjetsku javnost ponovno su oduševile nedavno novom kampanjom za talijanski brend donjeg rublja Intimissimi, koju su zajednički odradile.

image

Leni i Heidi Klum na Velikoj nagradi Monaka

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

Leni Klum je najstarija od četvero djece Heidi Klum i posebno je vezana uz majku. Rođena je u New Yorku, a njezinom je porodu prisustvovao popularni britanski glazbenik Seal, s kojim je Heidi Klum vezu započela dok je bila trudna s Leni. Seal je Leni i formalno posvojio u prosincu 2009., pa je otad nosila i očevo prezime Samuel. A nakon razvoda od Seala 2012. Heidi Klum je odlučila kako će Leni ponovno nositi njezino prezime.

image

Leni je početkom svibnja proslavila 20. rođendan

SAMEER AL-DOUMY AFP

Prvi zajednički modni posao odradile su prije četiri godine kad su fotografirale za naslovnicu njemačkom modnog časopisa Voguea, a svoju prvu samostalnu naslovnicu Leni Klum je dobila u njemačkom magazinu Glamour, i to točno dva desetljeća nakon prvog broja kojeg je krasilo lice njezine majke.

image

U Monte Carlu su se gliserom s jathe prebacile do obale

MANGIAROTTI MANUELE/IPA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Kakav je osjećaj uvesti vlastitu kćer u svijet mode, nakon što je u svojim TV emisijama o modnim počecima mladih manekena te dizajnera isto omogućila nadarenim debitantima, Heidi Klum je otkrila je u razgovoru za američki časopis People.

image

Dobro raspoložene stigle su na zabavu u hotel Du Cap-Eden-Roc u Cap d‘Antibesu

SAMEER AL-DOUMY AFP

"Iz vlastitog iskustva znam da tinejdžere treba podržati u svemu što ih strastveno zanima, čime god se željeli baviti. Premda mi se na početku činilo kako je Leni u svijet mode možda zakoračila premlada, na kraju se pokazalo da je to bila ispravna odluka, jer je vrlo profesionalna i predana svom poslu. I apsolutno uživa u svakom njegovom segmentu", zaključila je Heidi Klum.

image

Odlično su se provele u VIP loži u Monte Carlu

ZZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTOCK
Linker
16. lipanj 2024 00:35