Majka i kći su međusobnu sličnost naglasile frizurom i izborom sunčanih naočala

 ARTURO HOLMES/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
ŠIK DVOJAC

Ljubiteljice mode: Sienna Miller prvi put u javnosti s kćerkom

Holivudska zvijezda karijeru u show biznisu je započela na modnoj pisti, a časopis Vogue proglasio ju je 2004. ženom godine.

Holivudska zvijezda karijeru u show biznisu je započela na modnoj pisti, a časopis Vogue proglasio ju je 2004. ženom godine.

Toga dana u New Yorku temperatura je iznosila svega pet Celzijevih stupnjeva, puhao je snažan vjetar koji je dodatno pridonosio osjetu hladnoće, no za britansku glumicu Siennu Miller to nije bio razlog da na njujorški Tjedan mode ne stigne odjevena kao da se u zraku osjeća ljeto ili kasno proljeće.

Na reviju kultnog njujorškog brenda Proenza Schouler stigla je u pratnji desetgodišnje kćeri Marlowe Sturridge, koju je dobila u vezi s bivšim zaručnikom, glumcem Tomom Sturridgeom, a mama i kći bile su potpuno modno usklađene.

image

Marlowe Sturridge je ista mama Sienna Miller

OUZOUNOVA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Sienna je na reviju stigla u crnoj minici, ispod koje je nosila crne biciklističke hlače, a iskombinirala ju je s crnim sandalama platformericama te bež pamučnom majicom s kragnom. Njezina kći nosila je, pak, sivo odijelo, Nike tenisice i Diorovu torbicu, a osim prepoznatljivog osmijeha na licu, njihovu međusobnu sličnost naglašavala je raspuštena duga kosa te izbor istog modela sunčanih naočala.

image

Iskoristile su priliku da porazgovaraju s Annom Wintour

ARTURO HOLMES/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

U dvorani ih je čekalo mjesto u prvom redu, odmah uz legendarnu modnu urednicu Annu Wintour, koja je Siennoj kćeri objasnila da su pitanja ukusa i stila vrlo delikatna, te da je moda općenito iznimno težak posao.

Sienna Miller je karijeru u showbiznisu započela kao model početkom dvijetisućitih, a prema izboru modnog časopisa Vogue 2004. proglašena je djevojkom godine. Te godine se prvi put zaručila s kolegom Judeom Lawom, a kći Marlowe Sturridge rodila je 7. srpnja 2012. S obzirom na to da je od mame naslijedila i stas i stav, samo je pitanje trenutka kad će Marlowe Sturridge zablistati na modnoj pisti i pred kamerama.

image

Sienna Miller s kćeri Marlowe Sturridge

OUZOUNOVA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Nismo izdržali zajedno, ali Tom je i nakon prekida moj najbolji prijatelj", opisala je Sienna Miller oca svoje kćeri u razgovoru za modni magazin Harper‘s Bazaar prije šest godina.

Linker
28. travanj 2024 16:49