NETIPIČNA PROSLAVA

Legendarni glumac rođendan će proslaviti s bivšom i sadašnjom suprugom te pet kćeri

Holivudski glumac Bruce Willis, rođen je 19. ožujka 1955. godine. Proslava će, kako pišu strani mediji, biti skromna jer se već neko vrijeme Bruce bori s opakom bolešću.

Kakva je zaista bila proslava 69. rođendana jednog od najslavnijih glumaca i akcijskih junaka u povijesti Hollywooda, zapravo znaju samo najbliži članovi obitelji Brucea Willisa. No, njegova supruga, 45-godišnja Emma Heming Willis, koja je početkom ožujka po izboru časopisa People proglašena jednom od žena godine koje mijenjaju svijet na bolje, vjerojatno će u sljedećim danima podijeliti neke od najdirljivijih trenutaka rođendana svog supruga.

Emma nerijetko na društvenim mrežama otkriva izazove s kojima se svakodnevno mora nositi s Bruceovom bolesti, a investicija vremena, pažnje, energije i brige za zdravlje i potrebe svog supruga pritom joj je, tvrdi, najmanji problem. Kako je priznala teško joj je pomiriti se s tim da se zbog glumčeve demencije urušava sve što čini njihov odnos. Njen suprug, naime, sve više tone u svijet ili stanje do kojeg ona, usprkos silnoj ljubavi, ne može doprijeti. U Hollywoodu se još od 2015. znalo da s Bruceom Willisom nešto nije u redu, a što se zapravo događa s glumcem objavila je njegova obitelj, odnosno da zbog dijagnosticirane afazije, progresivne kronične bolesti odlazi u glumačku mirovinu.

image

Emma Heming i Bruce Willis na dodjeli Oscara 2014.

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Veliku podršku pritom joj pruža bivša Bruceova supruga, Demi Moore i njihove odrasle kćeri iz prvog braka, Rumer, Scout i Tallulah, s kojima će, prema pisanju stranih medija, proslaviti i ovaj rođendan. A Bruce s Emmom ima kćeri Mabel Ray i Evelyn Penn, djevojke koje su u najosjetljivijem adolescentskom razdoblju odrastanja. Bruce i Emma upoznali su se u teretani 2007. godine, a trebalo im je samo dvije godine kako bi shvatili da zajedno žele provesti ostatak života pa su se vjenčali na otočju Turks i Caicos.

image

Demi Moore i Bruce Willis na dodjeli Oscara 1989.

EUGENE ADEBARI/SHUTTERSTOCK

Prije pet godina supružnici su se s kćerima iz New Yorka preselili u kalifornijski grad Brentwood kako bi bili što bliže Bruceovim kćerima iz prvog braka, ali i Demi Moore. Kad su Bruce i Emma 2019. obnavljali bračne zavjete na proslavu su pozvali i njegovu bivšu suprugu. Njihova disfunkcionalna obitelj funkcionira u nevjerojatnom skladu, jer je Demi Bruceove i Emmine kćeri prihvatila i zavoljela kao vlastite,baš kao što je Emma na isti način prihvatila i zavoljela Rumer, Scout i Tallulu.

image

Bruce Willis sa suprugom Emmom Heming-Willis i kćeri Rumer Willis u Hollywoodu 2013.

JOE MARTINEZ/PLUX/SHUTTERSTOCK

Bruce Willis je pred kamerama preživio sve nedaće i opasnosti u nezaboravnom filmskom serijalu "Umri muški" koji je obilježilo holivudsku povijest akcijskog žanra, no suvremena medicina zasad nije pronašla lijek za njegovu bolest. Uloga njujorškog policijskog detektiva Johna McClanea definitivno je najvažnija u impresivnoj filmografiji Brucea Willisa, a obilježile su je i uloge u kultnim filmovima "Pakleni šund", "Peti element", "Dvanaest majmuna", "Armagedon", "Šesto čulo"..., zahvaljujući kojima je Bruce Willis stekao osobno bogatstvo koje se procjenjuje na 230 milliuna eura.

image

Bruce Willis s kćerima Tallulah Belle i Rumer, te bivšom suprugom Demi Moore i njenim tadašnjim partnerom Ashtonom Kutcherom 2007. I tada su se svi odlično slagali

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK

Okušao se i kao glazbenik na tri studijska albuma, a s kolegama Arnoldom Schwarzeneggerom i Sylvesterom Stalloneom svojedobno je pokrenuo lanac Planet Hollywood koji uključuje restorane, hotele i resorte za odmor.

Linker
21. travanj 2024 22:54