NEVOLJE U OTOČNOM RAJU

La Vida Loca je završila! Hoće li nezasitni seksualni apetit kralja latino glazbe koštati braka, karijere i bogatstva?

Portorikanski latino pjevač Ricky Martin, otac četvero djece u braku sa švedskim slikarom Jwanom Yosefom, u središte medijske pozornosti vratio se - sudskom zabranom prilasku bivšem partneru.

Priča je već mnogo puta viđena i ispričana, ali neki detalji u njoj uistinu su jedinstveni. Portorikanska policija koja je prošli tjedan dobila odluku suca istrage o slučaju proslavljenog latino pjevača Rickyja Martina o zabrani približavanju bivšem partneru, objavila je, naime, da još uvijek nije uspjela uspostaviti kontakt s pjevačem.

"Do danas ga nismo uspjeli locirati i stupiti s njim u kontakt", glasi službena izjava glasnogovornika policije u gradu Doradu, smještenom na obali Atlantskog oceana te karipske otočne države.

image

Ricky Martin na vrhuncu je popularnost bio potkraj devedesetih godina prošlog stoljeća

BEI/SHUTTERSTOCK

Agent za odnose s javnošću Rickyja Martina, pak, demantirao je sve optužbe proglasivši ih neosnovanima i lažnima.

Iako u početku nije bilo jasno tko je zatražio zabranu pristupa, jer u takvim slučajevima portorikanski zakon ne dopušta objavu podataka, pokazalo se da je riječ o bivšem partneru slavnog pjevača s kojim je on navodno proveo sedam mjeseci u vezi. Nakon burnog prekida prije dva mjeseca, s čime se Ricky Martin očito nije mogao pomiriti, najmanje tri puta je viđen u blizini kuće bivšeg koju su njih dvojica neko vrijeme zajednički koristili i dijelili, zbog čega se njezin vlasnik sada osjeća ugroženim i zabrinutim za vlastitu sigurnost.

Čitajte i: SAMOZATAJNA ŠVEDSKA GLUMICA NAKON PANDEMIJE DONIJELA DRASTIČNE ŽIVOTNE ODLUKE

Podnositelj zahtjeva njegovo je ponašanje opisao kao mahnito i nasrtljivo zadiranje u privatnost posjeda i zatražio zabranu pristupa, a što će dalje biti sudac istraga će odlučiti nakon što sasluša sve uključene strane.

Kako god, slavnom se pjevaču, čiji su hitovi poput "Livin‘ La Vida Loca", "Maria", "Vuelve" i mnogi drugi žarili i palili plesnim podijima diljem svijeta devedesetih, u svakom slučaju spremaju nevolje u raju.

image

Sa suprugom Jwanom Yosefom na kanskoj premijeri filma ‘Elvis‘ u svibnju ove godine

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Sada je, naime, ključno pitanje kako će na skandal reagirati Martinov 13 godina mlađi suprug, švedski slikar Jwan Yosef. Njih dvojica su se u tajnosti vjenčali prije pet godina i zajedno odgajaju četvero djece - 13-godišnje blizance Mattea i Valentina, 3-godišnju kćer Luciju, te 2-godišnjeg sinčića Renna, čiju su trudnoću iznijele surogat majke.

image

Penelope Cruz i Ricky Martin na humanitarnoj gala večeri u New Yorku lani

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

"Naša djeca odrastaju u obitelji punoj ljubavi i poštovanja. Sve je isto kao i u drugim obiteljima, samo što Matteo, Valentino, Lucia i Renn imaju dvojicu tate, a mame - nema", izjavio je lani Ricky Martin u jednom od rijetkih intervjua u kojima je prokomentirao svoj privatni život.

Čitajte i: BOL O KOJOJ SE NE GOVORI! SHARON STONE SASVIM ISKRENO O DEVET PROŽIVLJENIH POBAČAJA

Iza njega su četiri desetljeća super uspješne karijere koju je započeo kao devetogodišnjak snimajući reklame, a kao 12-godišnjak postao je član portorikanskog boy benda Menudo.

Proslavio se kao solo glazbenik, a od početka devedesetih do danas prodao je više od 70 milijuna albuma, osvojio dva Grammyja i zaradio zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, te stekao osobno bogatstvo čija se vrijednost procjenjuje na 130 milijuna dolara.

Pogledajte video


Smatra se jednim od najpopularnijih latino glazbenika svih vremena, a posljednja dva desetljeća u sklopu svoje privatne neprofitne zaklade Ricky Martin se zalaže za prekid trgovine ljudima, seksualnog ropstva i svih vrsta seksualnog nasilja, te zaštite prava članova LGBT zajednice.

image

Latino pjevač obožava pse

CROLLALANZA/SHUTTERSTOCK

No, sav taj dugo, brižno građeni imidž sada bi mogao pasti u vodu, a jedno od ključnih pitanje je reakcija Jwana Yosefa, rođenog Sirijca koji je odrastao u Švedskoj, a posao vodi iz Londona.

Linker
11. ožujak 2024 22:25