ŠTO SE K VRAGU DOGAĐA

Krivo smo ga shvatili! Ben Affleck: ‘O Jennifer sam rekao i mislim potpuno suprotno od onog što se piše’

Holivudski glumac gostovao je u televizijskom showu Jimmyja Kimmela i u novom intervjuu kristalno jasno obrazložio svoje prethodne izjave.

Obožavatelji su dvostrukom oskarovcu Benu Afflecku (49) dosad bili spremni oprostiti baš sve. A njegova lista skandala je poduža i na njoj se nalaze mnoge pikanterije poput seks skandala u tuš kabini s dadiljom njegovo troje djece, zbog čega je propao njegov brak s kolegicom Jennifer Garner, beskonačnih partijanja i veze s mlađahnom Playboyevom zečicom, višegodišnjih problema s ovisnošću o alkoholu, kockanja, optužbi kolegica za neprimjereno ponašanje u sklopu Me Too pokreta, napada kolegice Rose McGowan koja je izjavila da je nije zaštitio nakon što mu se svojedobno u suzama obratila na izlasku iz sobe zloglasnog producenta Harveyja Weinsteina...

Pogledajte video

No, najveći udarac doživio je nakon nedavnog gostovanja u showu Howarda Sterna u kojem je otvorio dušu i potpuno iskreno progovorio o svom braku s kolegicom Jennifer Garner (49) i vezi s bivšom zaručnicom Jennifer Lopez (52). Nakon toga britanski su i američki tabloidi prenijeli njegove izjave kako se u braku osjećao “zarobljenim” zbog djece, te da je uvjeren kako ga je upravo taj osjećaj vodio u sve dublju i snažniju ovisnost o alkoholu. A točka na “i” bila je njegova projekcija eventualne daljnje zajedničke budućnosti s Jennifer Garner: “Da smo ostali zajedno vjerojatno bismo jedno drugom prerezali vratove. A ja bih se sigurno se nastavio i dalje opijati.”

Čitajte i: Ben Affleck svoje opijanje pripisao bivšoj ženi: ‘Spasila su me moja djeca i nova žena u mom životu‘

image

Ben Affleck i Jennifer Garner

V. FLORES/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Medijski je ta priča o Affleckovoj borbi s vlastitim demonima konstruirana kao njegovo podizanje javne optužnice protiv Jennifer Garner - zbog koje se opijao i jedva joj na kraju utekao (dakako u naručaj druge), zbog čega je Affleck u proteklih 48 sati u javnoj percepciji proglašen - monstrumom. Nema tko ga zbog toga nije napao, uključujući i bivšu zaručnicu Jennifer Lopez.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

ANTHONY BEHAR/DDP USA/PROFIMEDIA

Dvosatni intervju koji je s glumcem vodio legendarni Howard Stern su, dakako, u cijelosti pogledali i preslušali tek malobrojni, a oni su se uvjerili da je velika većina Benovih izjava o bivšoj supruzi bila krajnje afirmativna i dobronamjerna.

Pa je jedini lijek protiv sveopće negativne percepcije Affleckov publicist pronašao u novom televizijskom gostovanju, ovaj put u večernjem showu Jimmy Kimmel Live!

image

Ben Affleck

AMY SUSSMAN AFP

- Nisam mogao vjerovati vlastitim očima kad sam na jednom portalu pročitao opremu teksta povodom svog prethodnog televizijskog gostovanja. Dijelovi mojih izjava izvađenih iz konteksta bili su montirali tako da ispadne kako sam rekao potpuno suprotno od onoga što sam u razgovoru sa Sternom uistinu izjavio. A to se ukratko svodi na naše međusobno uvažavanje i poštovanje, na zajedničku brigu o naše troje djece koja su nam uvijek, u svakom trenutku, bila i ostala na prvom mjestu. Rekao sam da sam u svom depresivnom samosažaljenju bivšu suprugu tada optuživao za svoju ovisnost, te da su me okovi braka u meni poticali najgore osobine zbog čega sam postao još lošija, neosjetljivija, gluplja i jadnija osoba - izjavio je Affleck i dodao da se najviše zabrinuo kako će te konstruirane medijske napise doživjeti njegova djeca.

image

Ben Affleck

FILIPPO MONTEFORTE AFP

Čitajte i: Srce ga je izdalo tamo gdje je najviše volio ići: Odlazak najpoznatijeg obrtnika kojeg je volio cijeli Zagreb

- Morao sam povući crtu i reći da to jednostavno nema veze s istinom. Ustvari to je potpuna suprotnost svemu o čemu sam govorio i što uistinu mislim. Ne želim da naša djeca ikada iz mojih usta čuju lošu riječ o svojoj majci, što se sada dogodilo - izjavio je glumac.

- Je li vas to stvarno uzrujalo? - upitao ga je voditelj, na što mu je Affleck odgovorio: “Ne samo uzrujalo, nego i povrijedilo moje osjećaje.”

Linker
12. travanj 2024 10:57