Glazbena premijera!

Kraljica se vratila! Doris Dragović objavila pjesmu u kojoj pjeva o sinu

Splitska glazbenica snimila je duet s grupom Viva, a emotivna pjesma govori o neraskidivoj vezi između roditelja i djeteta.

Doris Dragović ima novo glazbeno iznenađenje. Po prvi put pjeva o odnosu između majke i sina, a iako je tekst za pjesmu naziva "Dva smo života" napisao Nenad Ninčević, mnogi su u njoj prepoznali Doriskinu bliskost s njezinim sinom Bornom. Novu pjesmu popularna pjevačica izvodi sa splitskim bendom Viva, koji je na našoj sceni prisutan već dvadeset godina. Za glazbu su se pobrinuli članovi grupe Mario Salvador i Toni Rajnović, a aranžman potpisuje Leo Škaro.

"Ideja suradnje nastala je kao nastavak priče prvog diskografskog izdanja na kojem je grupa Viva imala duet sa Giulianom “ Šteta duše, šteta tila". U nadi da ponovimo i napravimo možda novu zanimljivu i kvalitetnu suradnju, kontaktirali smo predivnu Doris Dragović, s kojom smo višestruko povezani kroz razne okolnosti, u dobru i u zlu tako reći', ispričala nam je ekipa grupe Viva. Splitski bend, koji čine Toni Rajnović, Mario Salvador, Stipe Jurišić, Marko Bilan i Kristina Boban, kažu da je pjesma 'Dva smo života' na neki način nastala slučajno.

image

Pjesmu 'Dva smo života' Doris izvodi u duetu sa splitskom grupom VIva.

Snimanje na Pelješcu

"Doris je odbila pjevati ljubavnu pjesmu koju smo joj prvotno ponudili jer je smatrala da tekst ne odgovara njezinim godinama. U šali je prokomentirala da ne može s našim vokalom Tonijem pjevati o ljubavi kad mu može biti majka. Tako smo došli na ideju da napravimo pjesmu naziva 'Dva smo života' koju jedino može iznijeti Doris jer je ona sinonim prave dalmatinske matere", kažu u Vivi, u kojoj su prezadovoljni prvim reakcijama na pjesmu. Kako kažu, svaka majka kojoj su je pustili, bila je do suza dirnuta.

Čitajte i: Godine joj ništa ne mogu! Doris Dragović slavi rođendan uz novu pjesmu kojom je počastila obožavatelje

Kadrovi za video spot 'Dva smo života' snimljeni su na otoku Pelješcu i u splitskoj Areni, a da bi cijela glazbena priča u konačnici zaživjela i vizualno pobrinuo se Vojan Koceić, prijatelj i dugogodišnji suradnik grupe Viva.

Poslušajte kako zvuči kada se udruži vesela i glazbeno zrela grupa Viva sa jednom od najvećih diva glazbene scene Doris Dragović.

Linker
19. ožujak 2024 20:47