DIVINI RITUALI

Kraljica Božića otkrila je svoj recept za savršenu kupku

Američkoj pjevačici Mariah Carey kupaonica je jedno od najvažnijih mjesta u kući, a u kadi je davala i televizijski intervju uživo.

Američka pjevačica Mariah Carey vlasnica je jednog od najljepših glasova u povijesti glazbe i izvođačica svevremenskog božićnog hita "All I Want for Christmas Is You", koji već 29 godina oduševljava radijske slušatelje diljem svijeta i najizvođenija je blagdanska pjesma u povijesti show biznisa. Zahvaljujući njemu stekla je zasluženu titulu kraljice Božića, te zaradila veliki dio svog osobnog bogatstva čija se vrijednost procjenjuje na 350 milijuna dolara.

Pjevačica koja u ožujku iduće godine slavi svoj 55. rođendan zbog toga si može priuštiti sve što poželi, a za sebe bira samo - najbolje. Njezini glamurozni rituali njege detaljno su razrađeni, a jedan od najvažnijih za sklad duha i tijela je - kupka. Nije tajna da je kupaonica jedno od središnjih mjesta u domu slavne pjevačice, koja u kadi provodi sate i sate.

image

Mariah Carey obožava duge kupke

ABC/FERRARI/PROFIMEDIA

Zbog toga ju je svojedobno popularni televizijski voditelj Jimmy Kimmel u svom showu koji se emitirao uživo ugostio upravo u kadi punoj mjehurića. U nju su uronili oboje, dakako odjeveni, a na početku razgovora Mariah Carey je svom domaćinu čestitala na ideji i hrabrosti, te nazdravila čašom najfinijeg francuskog šampanjca. Osim toga studio je bio pun mirisnih cvijeća i ruža, njezinog najdražeg cvijeća, a dvojica mišićavih pomagača pjevačici su bili stalno na raspolaganju da udovolje svakoj njezinoj želji, pa su je tako, uz ostalo, hranili bobicama grožđa.

Pjevačica je uvjerena da vlažnost zraka godi njezinim glasnicama, pa zbog toga mnogo vremena provodi u kadi, a u njezinoj spavaćoj sobi nalazi se dvadesetak ovlaživača zraka.

image

Kraljica Božića podijelila je svoj recept za savršenu kupku

ABC/FERRARI/PROFIMEDIA

"Prije sam u kadi obožavala mjehuriće i mnogo mirišljave pjene, ali sam s vremenom shvatila da to nije funkcionalno, jer za vrijeme kupke obavljam mnoge pozive i razgovore... Zato sada koristim mirisne soli - trenutačno preferiram one na bazi naranče i lavande, te mirisna ulja. Na tome ne treba štedjeti i preporučujem ih svakome za njegu kože, jer održavaju njezinu glatkoću i elastičnost", opisala je Mariah Carey svoje rituale u razgovoru za časopis People.

Osim toga njezina kupaonica uvijek je ukrašena cvijećem, a za rasvjetu koristi isključivo svijeće i prigušenu rasvjetu toplih tonova, a istaknula je da je od malih nogu bila luda za vodom i kupanjem, baš kao što su to danas i njezina djeca, 9-godišnji blizanci Moroccan i Monroe.

image

U showu Jimmyja Kimmela svom domaćinu je nazdravila u kadi

ABC/FERRARI/PROFIMEDIA

A otkrila je i da se ponekad povodi za legendarnom egipatskom vladaricom Kleoptrom, te se kupa u mlijeku koje za najbolji efekt ne smije biti ugrijano, nego na sobnoj temperaturi. "Malo sam zanemarila svoje rituale u posljednje vrijeme i moram ih opet uvrstiti u svoj dnevni raspored", zaključuje Mariah Carey.

Linker
25. travanj 2024 05:43