CRY-OLIVIER HUITEL./THE PHOTO ONE/PROFIMEDIA
PRIČA ZA PAMĆENJE

Koga ljubi najbrži vozač Formule 1: Srce mu je osvojila 9 godina starija brazilska ljepotica

Brazilski model Kelly Piquet s Maxom Verstappenom slavi njegove pobjede na utrkama Formule 1, a kćerkicu Penelope dobila je u vezi s ruskim vozačem Daniilom Kvyatom.

Brazilski model Kelly Piquet s Maxom Verstappenom slavi njegove pobjede na utrkama Formule 1, a kćerkicu Penelope dobila je u vezi s ruskim vozačem Daniilom Kvyatom.

Pobjede u utrkama Formule 1, aktualni svjetski prvak Max Verstappen, 25-godišnji nizozemski pilot, slavi sa svojom partnericom Kelly Piquet, brazilskim modelom, devet godina starijom od sebe. Kad su se Max i Kelly, nakon nedavne pobjede na Grand Prixu u Miamiju, u pratnji proslavljenog DJ-a Martina Garrixa i jedanaestero prijatelja stigli u grčki restron Doya u Wynwood Arts Districtu osoblje i drugi gosti su ih pozdravili pljeskom i počasitli koktelima te mediteranskom platom, nakon čega je počela zabava koja je potrajala dugo u noć.

image

Max Verstappen i Kelly Piquet

HOLLANDSE HOOGTE/SHUTTERSTOCK

U hotelu su na spavanju ostavili 4-godišnju Penelope Kvyatovu, Kellynu kćerkicu iz veze s Daniilom Kvyatom, ruskim pilotom bolida Formule 1, s kojim je hodala prije nego što joj je srce osvojio Max Verstappen. Svjetski prvak u Formuli 1 malenu Penelopu je prihvatio poput svoje kćeri, a ona njega smatra svojim drugim ocem.

Cijeli život prelijepe brazilske manekenke rođene 7. prosinca 1988. u Hamburgu vezan je uz Formulu 1. Njezin otac Nelson Piquet bio je trostruki svjetski prvak i smatra se jednim od najboljih F1 vozača svih vremena, a očevim putem krenuo je i Kellyn brat Nelson Piquet Jr., doduše s mnogo manje uspjeha od svoga oca.

image

Kelly Piquet

FEDERICO BASILE/IPA/SHUTTERSTOCK

Kelly Piquet krenula je pak putem svoje majke Sylvije Tamsme, nizozemskog modela, ali je na njujorškom koledžu Marymount Manhattan diplomirala međunarodne odnose i političke znanosti. Uz ostalo vodila je službene profile Formule 1 na društvenim mrežama, te nekoliko puta dobila naslovnice vodećih svjetskih modnih magazina.

Sama na Instagramu ima više od 1,1 milijuna pratitelja, pa je njezino ljetovanje na Braču u kolovozu lanjske godine postala globalna vijest čim se iskrcala na dalmatinski otok. Na Braču je ljetovala s kćerkicom Penelope i hvalila ljepote otočnog raja na zemlji, kako ga je nazvala, te najavila da će drugi put na Jadran, čim to bude moguće, povesti i svog partnera Maxa Verstappena. Prohodali su na dočeku Nove 2021., a golupčići su tada podijelili niz zajedničkih fotografija s proslave.

"Odrastajući u svijetu brzine i opasnosti na stazi, shvatila sam koliko je truda, koncentracije, strasti, ustrajnosti, predanosti i discipline potrebno da se svladaju svi adrenalinski izazovi. Zbog toga su piloti bolida Formule 1 za mene suvremeni heroji", izjavila je Kelly Piquet, koja je dvije godine bila u vezi s ruskim vozačem Daniilom Kvyatom. Usprkos prekidu među njima nema zle krvi, a Kelly i Daniilo sve bitne odluke o odgoju svoje kćerkice donose - zajednički.

image

Kelly Piquet ima kćerkicu s Daniilom Kvyatom, ruskim pilotom Formule 1

PIXATHLON/SHUTTERSTOCK
Linker
29. travanj 2024 18:33