intervju

Jelena Perić o izazovima majčinstva i negativnim kritikama: ‘Mislim da nikada nisam više radila nego sada‘

Beauty blogerica, influencerica i natjecateljica showa Ples sa zvijezdama osvojila je srca gledatelja i žirija odličnom plesnom tehnikom, brzim snalaženjem, ali i emotivnim nastupom koji je u jednoj emisiji posvetila sinu. Nama je otkrila kako se snašla u roditeljskoj ulozi, kakav joj je Marko Mrkić kao mentor u plesu te neke najdraže beauty rituale.

Jelena Perić, jedna od najpoznatijih domaćih beauty influencerica, koju zovu i hrvatskom Kim Kardashian, svakim nastupom sve više oduševljava u showu Ples sa zvijezdama u kojem nastupa s mentorom Markom Mrkićem. Žiri joj je do sada stalno komplimentirao, a u posebnoj emisiji prošle nedjelje pokazala je da se brzo prilagođava novim situacijama.

Naime, Marka je zamijenila Alanom Walme s kojim je zaplesala rumbu i oduševila žiri koji joj je poručio da bi s bilo kojim partnerom bila jednako dobra. Jelena stalno dokazuje da nema toga što ne može, a najveću snagu u svemu što radi crpi iz ljubavi prema dvogodišnjem sinu Teu kojeg je prije dvije godine dobila s partnerom, bivšim nogometašem Igorom Bubnjićem.

Za Gloria.hr otkrila nam je koliko joj je rođenje sina promijenilo život, kakav joj je Marko kao mentor te kako se nosi s negativnim kritikama.

image

S mentorom Markom Mrkićem odlično se slaže.

NOVA TV PRESS

Bečki valcer u tematskoj večeri 'Samo ljubav' posvetila si sinu Teu. Kako si se snašla u roditeljskoj ulozi, što su bili tvoji najveći izazovi kao majci?

- Samu sebe sam ugodno iznenadila kako sam se odlično snašla u ulozi majke. Zadnje dvije godine sam podredila isključivo Teu i stavila posao na pauzu, što je, naravno, bila ogromna promjena u mom životu i moram priznati da mi je trebalo neko vrijeme da se ponovno vratim u rutinu. Mislim da nikad nisam vise radila kao sada.

Jesi se ikada susrela s mom-shamingom?

- Iskreno, nisam. Znala sam da je to učestala pojava, ali ja ga nisam iskusila, barem ne u lice.

Kako se inače nosiš s negativnim komentarima i kritikama, ne samo u odgoju svog sina, nego i onih vezanih uz tvoj posao vizažistice i influencerice?

- Svaka konstruktivna kritika je zdrava i dapače, volim čuti tuđa mišljenja ako ostaju u pristojnom tonu. Javni posao nosi i negativne komentare, pa tako i moj, ali naučila sam da im ne dajem pažnju jer znam da ne dolaze iz dobre namjere.

image

jelena perić

DOMAGOJ KARAčIć

Čitajte i: Najpoznatija hrvatska influencerica prošla kroz muku tijekom trudnoće: 'Prošla sam pet dana agonije'

Kakvo je do sada tvoje iskustvo u 'Plesu za zvijezdama' – jesi zadovoljna rezultatima?

- Jako sam zadovoljna kako sve teče. Obožavam tu nedjeljnu ludnicu, uzbuđenje, druženje s ekipom ispred i iza kamere, ples, kostime, transformacije... Za mene je svaki live kao izlazak! Koreografije učim zaista brzo pa ne bih mogla reći da mi je nešto bilo teško naučiti, više bih izdvojila tehniku koja iziskuje puno truda i rada. Zaista je nemoguće u tako kratkom roku usavršiti tehnike koje se inace uči godinama, ali trudim se i mislim da svaki ples iznesem na najbolji mogući način.

Što ti je u plesu bilo najteže, a što najlakše naučiti?

- Koreografije učim zaista brzo pa ne bih mogla reći da mi je nešto bilo teško naučiti. Više bih izdvojila tehniku koja iziskuje više truda i rada i zaista je nemoguće u tako kratkom roku usavrsiti tehnike koje se inace uče godinama, ali trudim se i mislim da svaki ples iznesem na najbolji mogući način.

image

bečki valcer

NOVA TV PRESS

Kakav je Marko kao partner? Strog, ali pravedan ili popustljiv?

- Marko je prije svega super osoba i jako sam sretna što imam prijatelja za cijeli život. Kao partner i mentor je pravedan i tempira tempo rada po raspoloženju i potrebi. Moram priznati da mi često popušta, pogotovo kad nisam raspoložena za trening, ali mu opet to nadoknadim u live emisiji i odradim sve što očekuje od mene.

Imaš li tremu prije nastupa?

- Trema dolazi tek dva sata prije nastupa, tako da s tim nemam prevelikih problema, a s obzirom na to da sam super kliknula s novim partnerom, ni tu se ne mogu požaliti.

Koje su tvoje tri najdraže beauty rutine/rituala?

- Svakodnevno čišćenje lica, dobra hidratantna krema i lagani dnevni make-up.

A tri najdraža make-up trenda za proljeće?

- Lagano i prozračno, nježne boje i nepravilne (neuredne) obrve.

Linker
24. travanj 2024 23:58