Razotkrivanje

Jan Kerekeš otkrio zašto se svađa sa suprugom, što priprema kćeri za prvi rođendan i čega se boji

Glumac rođen prije 34 godine u Varaždinu zvijezda je nove sezone emisije ‘Startaj Hrvatska‘ u kojoj testira proizvode osam kandidata, a s obzirom na to i da je sam poduzetnik i osnivač Kerekesh Theatra zna koliko im je teško ohrabrit se realizirati svoju poslovnu ideju.

Pamtite li neki svoj gaf iz emisije na Novoj TV?

Definitivno najzanimljivije snimanje bilo je na imanju u Pušćima gdje sam testirao gel za tuširanje od magarećeg mlijeka. Ondje je bila i jedna magarica s kojom sam trebao snimiti nekoliko scena, a nije baš surađivala. Tamo je bilo i mnogo drugih životinja te čak 20 mačaka.

Koji ste najbolji glumački savjet dobili od oca Ljubomira?

Uzmi si vremena, plasiraj rečenicu i živi kao lik.

A roditeljski, nakon što ste postali otac djevojčice Une?

Rekao mi je da stanem na loptu i da ne prihvaćam svaki posao koji mi se nudi. Jer je vrednije da sam doma s curama.

image

Jan je vlasnik Kerekesh Theatra od kojeg će uskoro napraviti najveći kulturni centar u Hrvatskoj.

PRIVATNA ARHIVA

Kako ćete proslaviti prvi rođendan kćerkice?

U krugu obitelji i to će biti najveseliji rođendan na svijetu. Glazba će biti glasna, svi će plesati će i bit će puno balona. Una je toliko vesela i zaigrana da ćemo se morati jako potruditi da shvati koliko je poseban dan njenog rođendana.

Oko čega se sa suprugom Vikom znate posvađati?

Prilično smo dosadni po tom pitanju, ali recimo da do toga dolazi kad nemamo dovoljno vremena jedno za drugo.

Koje ste kućanske poslove preuzeli na sebe?

Ja sam više za poslove oko kuće. Košnja trave me opušta, a ljeti to radim jednom tjedno. U kući mi nije ništa pretjerano mrsko raditi, osim eventualno brisanje prašine.

Kako provodite vrijeme s obitelji?

S kćerkom volim svirati po kuhinjskim elementima, sa suprugom putovati i piti jutarnju kavu, s tatom ići u kino i na ribolov, a s mamom i sestrom smišljati nove lude projekte za naš Kerekesh Teatar. Naravno, svaki roštilj je dobrodošao.

Koliko često idete u ribolov?

Ove godine sam bio tri puta, što je sramota, ali jednostavno nisam stigao.

image

Strastveni je ribolovac i metalac.

PRIVATNA ARHIVA

Koji je vaš najveći ulov?

Šaran od 6,5 kilograma. Sad će ribiči reći "pa to je ništa". Ali barem sam iskren. Mogao sam izmisliti da sam, na primjer, ulovio soma od 25 kilograma.

Kakvi su planovi vašeg metal benda Cold Snap?

Planiramo snimiti u studiju dvije nove pjesme i na proljeće objaviti još dva nova video spota. Od rođenja sam slušao rock i metal i oduvijek glazbu doživljavao kao "što žešće to bolje". Ona me probudi, pokrene i da mi energije da budem još bolji u svemu što radim.

O kojem putovanju maštate?

Supruga i ja spremamo se otputovati na Zanzibar. Volimo i skijanje i jedva čekamo da Una malo poraste da možemo zajedno otkrivati nova skijališta diljem Europe.

Čitajte i: Borivoj Radaković vrlo iskreno priznao što prvo primijeti na ženama i u kojim je zapravo godinama seks najbolji!

Koji su vaši najveći strahovi?

Bojim se opasnih bolesti. Ne bih se htio razboljeti i nikako ne bi htio da se netko u mojoj obitelji teško razboli.

Gdje se vidite u mirovini?

Na ribolovu svaki dan. Pola godine u Varaždinu, a pola negdje na moru.

AKTUALNO PITANJE: Kako pridonosite očuvanju okoliša, u jeku alarmantnih upozorenja o posljedicama globalnog zatopljenja?

Supruga i ja jako pazimo na razvrstavanje otpada, a u našem je dvorištu čak pet kontejnera - za bio otpad, plastiku, papir, pelene i ostali, miješani otpad.

Čitajte i: Slavenka Drakulić o sreći, tuzi, strahu, književnosti i svađama sa suprugom: ‘Jako se ljuti kad mu ovo kažem‘

Linker
13. travanj 2024 16:49