U SIGURNIM RUKAMA

Irena Pecotić pohvalila se neočekivanim poklonom: ‘Bejbi, vodim te u London!‘

Splitsku magistru farmacije Irenu Pecotić prijateljica vodi na petodnevni izlet u britansku metropolu.

U krizi se poznaju junaci, što u prijevodu znači da tek u najvećim nevoljama i najdramatičnijim situacijama zapravo shvaćamo na koga se i koliko možemo osloniti te tko ostaje uz nas kad nam se svijet kakav smo poznavali - sruši.

Splitska farmaceutkinja Irena Pecotić, supruga glazbenika Marka Pecotića - Pece, koji je prije tjedan dana nakon 16 godina braka i zajedničkog podizanja sinova, objavio da odlazi zbog druge žene, priznavši da više ne želi živjeti u laži te da je novu ljubav pronašao u suradnici Silviji Dvornik, u svom najtežem razdoblju očito može računati na široku podršku kruga bliskih ljudi i prijateljica.

image

Marko i Irena Pecotić

JOSKO PONOS CROPIX

A jedna od njih Ireni Pecotić je odlučila priuštiti petodnevni provod u britanskoj metropoli sredinom studenog.

"Bejbi, vodim te u London", napisala je u objavi i priložila povratnu zrakoplovnu kartu iz Splita za London i natrag. Prijateljice će u Velikoj Britaniji provesti pet dana, a u London putuju direktnim letom u ekonomskoj klasi. To će Ireni Pecotić, splitskoj farmaceutkinji, sigurno pomoći da barem nakratko zaboravi na sve brige s kojima se suočava i dođe k sebi.

Za razliku od svog supruga i njegove nove partnerice koji su odmah po otkriću da su zajedničkom odlukom ugasili svoje profile na društvenim mrežama, Irena se nastavila na njima javljati i komunicirati sa svojim pratiteljima. U međuvremenu joj se broj pratitelja udvostručio, a osim što je otkrila da se bavi trčanjem, našalila se na račun neočekivane popularnosti s neželjenim povodom.

image

Marko Pecotić i Silvia Dvornik

TOM DUBRAVEC CROPIX

"Fala ti Bože sutra poskupljuje gorivo", napisala je početkom tjedna, aludirajući na to da bi s novim cijenama goriva konačno njen razvod mogao pasti u drugi plan. Nije obrisala ni fotografiju na kojoj ona i Silvija Dvornik poziraju na splitskoj Rivi gdje su došle podržati Marka koji je trčao maraton.

Iako je još uvijek zatečena i šokirana suprugovim priznanjem i nije joj nimalo ugodno što cijela zemlja komentira njezin razvod, sve to su znakovi da je Irena Pecotić uz široki krug podrške na sigurnom putu - oporavka.

Linker
19. travanj 2024 08:36