Životna uloga

Glumica priznala da joj je djecu rodila surogat-majka jer nije htjela ostati bez karijere: ‘Trudnoća me užasavala‘

Glumci i supružnici Bryan Greenberg i Jamie Chung u listopadu prošle godine prvi su put postali roditelji i to dvojice dječaka. Tamnokosa ljepotica sada je priznala da ih nije ona rodila.

Zvijezda filma 'The Dexter: New Blood', 39-godišnja Jamie Chung nedavno je s još nekoliko kolega za Today govorila o odgoju blizanaca, a javnost je tada prvi put saznala da njezine sedmomjesečne dječake na svijet nije ona sama rodila.

Glumica korejskog porijekla priznala je da su ona i suprug Bryan Greenberg 'unajmili' surogat majku, a ideja je bila njezina.

image

Jamie je njezine reproduktivne stanice dala zamrznuti još prije tri godine.

ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prema Jamienim riječima, ona i Bryan nemaju nikakvih problema s plodnošću, već su se na taj korak odlučili zbog njezine karijere.

"Bila sam užasnuta trudnoćom. Bojala sam se staviti svoj život na čekanje na dvije i više godina", kazala je Chung, dodavši da je iz tog razloga njezine jajne stanice dala zamrznuti još 2019. godine.

Iako je vrlo otvoreno iznjela razlog zbog kojeg nije sama htjela proći kroz trudnoću, Jamie je istaknula da se stidjela što je drugoj ženi prepustila njezinu životnu ulogu te su stoga ona i Rryan čak i krili da će postati roditelji.

"Oboje smo htjeli djecu, a za mene je ovo bio jedini način. O surogat majci smo šutjeli jer smo bili svjesni percepcije koju bi drugi mogli imati o meni", kazala je Jamie, koja nije pogriješila u procjeni. Njezino priznanje nije dobro sjelo većini obožavateljima nje i Bryana koji im spočitavaju da im je karijera ispred privatnog života i obitelji.

image

Jamie s kolegicama Annom Camp i Elizabethom Banks.

CELEBRITY PHOTO/AVALON/PROFIMEDIA

Svoj potez Jamie je pokušala opravdati i činjenicom da je filmska industrija nemilosradna prema majkama.

" U glumačkom svijetu brzo te zaborave ako ne radiš iz mjeseca u mjesec", dodala je glumica.

Čitajte i: NAKON 100 DANA PROVEDENIH U BOLNICI, KĆI SLAVNE GLUMICE I GLAZBENIKA KONAČNO DOŠLA KUĆI

Linker
18. travanj 2024 03:33