TUČE I UDARA

Georginina nova ljubav: Privatni trener morao navući štitnike da se zaštiti od udaraca

Georgina Rodriguez u novim nastavcima reality serijala otkriva tajnu svog savršenog izgleda.

Mislili smo da o njoj znamo sve, no životna pratilja Cristiana Ronalda, živuće nogometne legende, ne prestaje nas iznenađivati. Na svom Instagram profilu objavila je video s treninga s MMA borcem Lincolnom Strongom, majstorom borilačkih vještina iz Manchestera, koji nastupom na Svjetskom kupu u Kataru započinje profesionalnu karijeru.

Georgina Rodriguez je bivša manekenka i bivša balerina koja je sudeći po snimkama novu ljubav pronašla u mnogo žešćoj akciji. I jako joj dobro ide, pa je njezin privatni trener morao navući štitnike kako bi se zaštitio od njezinih napada rukama i nogama.

Mnogima nije prošlo nezapaženo da je Georgina na jutarnji trening stigla s Diorovom torbicom, a dijelovi snimljenog materijala montirat će se u jedan od idućih nastavaka Netflixovog reality serijala I Am Georgina. Serijal se s nevjerojatnim uspjehom u 190 zemalja svijeta počeo prikazivati 27. siječnja ove godine, baš na njezin 28. rođendan.

image

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez u Sevilli 2019.

NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK

Georgina i Cristiano u vezi su šest godina: upoznali su se potkraj 2016., legenda kaža u VIP salonu Dolce&Gabbane, a prvi put su zajedno viđeni u pariškom Disneylandu u studenom iste godine. Asistentica prodaje u Guccijevom madridskom butiku par tjedana pošto se pročulo za njihovu vezu bila je prisiljena dati otkaz jer su paparazzi opsjedali trgovinu u kojoj je radila i nakon toga se preselila u golemu madridsku vilu svog dragog.

image

Georgina Rodriguez u svibnju ove godine u Cannesu

BABIRADPICTURE/SHUTTERSTOCK

"Odrasla sam u skromnim, mnogo skučenijim uvjetima i Ronaldov stil života za mene je mjesecima bio nepojmljiv. Tek nakon pola godine sam se u njegovoj golemoj vili počela snalaziti toliko da sam u svakom trenutku znala gdje se nalazim", izjavila je Georgina, koja s Ronaldom ima kći Alanu Martinu, koja će 12. studenog proslaviti peti rođendan.

U travnju su roditelji u emocionalnoj objavi otkrili kako su prilikom poroda blizanaca koje su čekali izgubili sinčića, a kćerkici su dali ime Bella Esmeralda.

image

Na premijeri filma ‘Tar‘ na venecijanskoj Mostri u rujnu ove godine

MANUELE MANGIAROTTI/IPA-AGENCY/SHUTTERSTOCK
Linker
19. travanj 2024 09:10