MODNA IKONA

Georgina naslovnicom ušla u povijest modne Biblije: "Zar ne znate tko sam?"

Španjolska influencerica Gergina Rodriguez i životna partnerica Cristiana Ronalda zvijezda je listopadskog broja portugalskog Voguea.

Španjolska influencerica Georgina Rodriguez, životna partnerica slavnog portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda, dobila je svoju prvu naslovnicu Voguea i odmah se upisala u povijest tog časopisa kojeg mnogi nazivaju modnom Biblijom.

Georgina Rodriguez zvijezda je prigodnog izdanja #TheFameIssue listopadskog broja portugalskog Voguea, a na kioscima će se pojaviti s dvije različite naslovnice s istim apelom: "Zar ne znate tko sam?". Na prvoj Georgina pozira u kupaonici pored stroja za pranje rublja u stojećem stavu u jeansu s deterdžentom u desnoj ruci, a na drugoj sjedi u dugoj haljini zagasitih boja i čita u salonu.

"U 21. stoljeću svi smo opsjednuti slavom i popularnošću, a Georgina je njihove prednosti i mane sama osjetila na vlastitoj koži. Zato nije bilo dileme tko će biti naslovnica našeg Fame Issuea", izjavila je Sofia Lucas, glavna urednica portugalskog Vogeua, čije će se listopadsko izdanje na 320 stranica, kako vjeruje, naći na meti kolekcionara.

image

Georgina Rodriguez

INSTAGRAM

To je još jedan od uspjeha u nizu koji bilježi nekadašnja prodavačica u Guccijevom butiku u Madridu, koja je s Cristianom Ronaldom u vezi sedam godina. Ljetos je postala zaštitno lice Guessa i Marciana, a sa suprugom i djecom živi u Saudijskoj Arabiji, gdje nogometaš igra za Al Nassr i zarađuje 200 milijuna eura po sezoni.

image

S Cristianom Ronaldom i Cristianom Ronaldom Jr.-om na proglašenju najboljih nogometaša svijeta u Švicarskoj 2017.

DUKAS/SHUTTERSTOCK

Slobodno vrijeme u zemlji u kojoj vladaju strogi šerijatski zakoni prvo je kratila snimanjem svog showa "Ja sam Georgina" koji se prikazuje na Netflixu, a u njemu je otkrila da je Cristiano odličan otac i partner.

"Boljeg nisam mogla ni zamisliti", izjavila je.

image

Georgina Rodriguez

INSTAGRAM

Dodala je kako ga po povratku s treninga ili utakmice kod kuće uvijek dočeka jelo pripremljeno s puno ljubavi. "Imamo kuhara, ali ponekad kuham i ja. Kada nije kod kuće priuštim si neka jela koja Cristiano ne voli ili ne jede, ali kad je on za stolom sve je podređeno - njemu", ispričala je Georgina.

Linker
19. travanj 2024 13:41