GLORIA EDIT/SHUTTERSTOCK/INSTAGRAM
Domaća i strana lica

Emily Ratajkowski: "Rastave prije tridesete su chic", a ove slavne dame to odlično pokazuju

Čini se da Sophie Turner ima vojsku podržavatelja nakon objave razvoda prije 30. rođendana, a evo koje su još zvijezde postale mlade razvedenice.

Čini se da Sophie Turner ima vojsku podržavatelja nakon objave razvoda prije 30. rođendana, a evo koje su još zvijezde postale mlade razvedenice.

Emily Ratajkowski imala je što reći na temu vrlo javnog razvoda između Sophie Turner i Joea Jonasa. Nakon što se svijet podijelio i u trenutku zauzeo strane, neki su je jedva čekali osuditi kao moralno upitnu majku dvoje djece dok su drugi zauzeli njezinu stranu i krenuli u obranu mlade žene koja ima pravo na zabavu. U tu drugu skupinu svrstala se i manekenka Emily Ratajkowski koja je poslala javnu poruku svima koji se razvode u dvadesetima rekavši da je to chic.

@emrata

personally i find it chic to be divorced by the age of 30

♬ original sound - Emrata

I sama mlada razvedenica tako je rekla da se čini da se sve više mladih odlučuje na razvod prije negoli su navršile tridesetu. "Mislim da je chic rastaviti se prije 30. godine" napisala je, a u videu objasnila da je izvrsna stvar biti razveden u tridesetima kad si još uvijek zgodan, imaš nešto vlastita novca dok "otkrivaš što želiš napraviti sa svojim životom nakon što si probao tu bračnu fantaziju i shvatio da možda ipak nije onakva kakvom je predstavljaju. Imaš još čitav život ispred sebe" kazala je i svima koji su pod stresom što se mladi rastaju ili su to već učinili poručila da je to "dobro". Video je završila čestitkom svima njima, a evo i kratkog popisa onih koji bi, uz Sophie Turner, mogli ući u Emilin klub "Chic razvedenih žena".

Miley Cyrus

image
INSTAGRAM

Jedna od najpoznatijih mladih razvedenica koja je baš poput Turner punila medijske stupce svoji "skandaloznim" ponašanjem je iz bračne luke isplovila s 27 godina. Bivšeg supruga Liama Hemswortha upoznala je još dok je bila tinejdžerica tijekom snimanja filma "The Last Song", a nakon desetljeća prekidanja i mirenja 2018. su se odlučili oženiti. Bračna sreća nije dugo trajala i razveli su se već 2020. godine, a početkom godine izbacila je jednu od trenutno najjačih "osvetničkih" pjesama koja je u vrlo kratkom roku postala himna svih sretnih slobodnih žena.

Angelina Jolie

image
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Ova oskarovka bi mogla biti jedna od rekorderki kad je u pitanju kategorija razvoda prije tridesete. Glumica se naime do ovog okruglog rođendana razvela dva puta. Prvi razvod s kolegom Jonnyjem Lee Millerom odradila je 1999. u 24. godini nakon tri godine braka i nakon kojeg je u roku od godine dana već sklopila novi brak s Billyjem Bob Thorntonom. Njihova burna veza bila je predmet brojnih razgovora, a još se i danas priča o njihovom neobičnom iskazivanju privrženosti s epruveticama krvi koje su razmijenili i nosili kao privjeske na ogrlicama. Ipak, vatra se brzo ugasila pa su se razišli nakon dvije godine i službeno razveli 2003. kad je Jolie imala 27. godina

Drew Barrymore

image
MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Poput kolegice Jolie i Barrymore je prije tridesete iza sebe ostavila dva braka. Poznata po vrlo burnoj mladosti, Drew se po prvi puta udala 1994. za Jeremyja Thomasa s kojim je bila svega godinu dana prije negoli su se razveli kad je ona imala 20. godina. Drugi brak, ona s glumcem Tomom Greenom sklopila je 2001. godine, a baš kao i prethodni i ovaj je završio nakon godinu dana u njezinoj 27. godini.

Uma Thurman

image
CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Ime za koje možda brojni zaboravljaju da bi se trebalo pronaći u klubu "chic razvedenih žena" ono je slavne glumice koja je svoj prvi razvod imala 1992. godine kad su joj bile samo 22. Thurman se tada rastavila od kolege glumca Garyja Oldmana s kojim se vjenčala 1990., a nekoliko godina kasnije ovaj je brak nazvala pogreškom te rekla da je to bila luda ljubav koja je morala završiti. Nakon toga imala je još jedan brak i zaruke u kojima je rodila troje djece.

Kim Kardashian

image
INSTAGRAM

Malo je nedostajalo da reality zvijezda uđe u konkurenciju s Angelinom Jolie i Drew Barrymore dvostrukog razvoda prije tridesete, ali srećom po Kardashian koja iza sebe ima tri propala braka samo je jedan odradila u dvadesetima. Riječ je o braku s glazbenim producentom Damonom Thomasom s kojim je pobjegla u Las Vegas kako bi se vjenčala dok joj je bilo samo 19 godina. No za razliku od braka s košarkašem Krisom Humphriesom koji je trajao svega 72 dana, ovaj je potrajao tri godine.

Danijela Martinović

image
RANKO SUVAR/CROPIX

Nisu samo strane zvijezde te koje su odluku o razvodu braka donijele prije tridesete, dapače to niti kod nas nije tolika rijetkost. Najpoznatija među našim zvijezdama svakako je pjevačica Danijela Martinović koja je za svoj brak s Markom Perkovićem Thompsonom uspjela dobiti i crkveno razvrgnuće. Par se vjenčao 1995. godine kad su pjevačici bile 24 godine, a u braku su proveli tri godine.

Tara Thaller

image
DARKO TOMAS/CROPIX

Posljednja u nizu domaćih zvijezda koji su braku odlučile reći zbogom u dvadesetima je glumica Tara Thaller. Naime, ona i sad već bivši suprug Faris Pinjuh 2021. su se odlučila za tajno vjenčanje održano u krugu obitelji i prijatelja, a da se razvode objavili su nakon svega godinu i pol kazavši da je odluka bila zajednička te da novu stranicu okreću bez gorčine. Tako je s 25. godina ova svestrana umjetnica upala u klub slavnih "Chic razvedenih žena" prije tridesete.

Linker
27. travanj 2024 06:04