SRETAN ROĐENDAN!

Ecijina poruka za 50. rođendan: "Voljena, ispunjena i zahvalna krećem u drugo poluvrijeme..."

Popularna glumica i voditelja kazališta Moruzgva otkriva da sklad duha i tijela duguje napornom radu i vježbi, uravnoteženoj prehrani i potpori obitelji.

Glumica Ecija Ojdanić, zvijezda brojnih domaćih serija i hit predstava kazališta Moruzgva, 26. lipnja proslavila je 50. rođendan, te tim povodom primila brojne čestitke svojih prijatelja i pratitelja na društvenim mrežama. Popularna glumica, rodom iz Drniša, objavila je i zdravicu samoj sebi: "Što bi pedesetogodišnja Ecija poručila maloj curici Eciji? Ne boj se. Dogodit će ti se nekoliko stvari koje ne bi poželjela ni najgorem neprijatelju..., ali preživjet ćeš. Bit će gadno, ali zaliječit ćeš rane, obrisat ćeš suze, i stati ponovno na noge. Ostvarit će ti se i neki najluđi snovi koje te bilo i strah sanjati! Ne boj se, i hrabro veselo kroči kroz život. Sve što te čeka nadilazi tvoja najluđa očekivanja. Sretan mi jubilarni, pedeseti.. Idem voljena, ispunjena i zahvalna u drugo poluvrijeme."

image

Ecija Ojdanić

JELENA BALIĆ BARTULOVIĆ

Čestitkama Eciji Ojdanić pridružile su se njezine prijateljice Ana Begić Tahiri, Barbara Kolar, Bojana Gergorić Vejzović, Marijana Batinić... Glumica nikad nije bila u boljoj formi jer posljednjih godina redovito vježba i pazi na prehranu. Ecija je strastvena trkačica, koja je istrčala brojne utrke, a posebno je ponosna na svoje - maratone. Prvi je istrčala u Veroni 2017. godine te otada ne staje. Trenira uglavnom ujutro, a trčanje kombinira s treninzima snage te se hrani zdravo.

image

Ecija Odjanić sa suprugom Robertom Orhelom, kćeri Cvitom i sinom Jakovom

PROMO

"Mene i voda deblja i doista moram paziti koliko i što jedem. Trudim se držati se mediteranske prehrane i jesti što više povrća, ribu i voće, a žitarice što manje, i to samo one cjelovite. Radila sam nekoliko testova intolerancije na hranu i svaki mi je pokazao preosjetljivost na pšenicu – ne na gluten, nego baš na pšenicu i moram priznati da, otkako sam je izbacila iz prehrane, imam manje problema s tenom, nadutosti i općenito se bolje osjećam", rekla je Ecija Ojdanić, koja u svemu što radi ima potporu obitelji - supruga Roberta Orhela, filmskog redatelja, te 14-godišnjeg sina Jakova i kćeri Cvite, koja je ove godine proslavila 18. rođendan.

image

Ecija Ojdanic istrčala je 22. Splitski maraton

TOM DUBRAVEC/ CROPIX

"Moj suprug je pravi muškarac koji me ni u čemu nije sprječavao. Trčanje razumije, a malo ga je strah ozljeda kad pretjeram i odlučim istrčati dva maratona u mjesec dana. Ali odavno je shvatio s kim ima posla i da nema previše smisla prigovarati mi", kaže Ecija.

image

Ecija Ojdanić s majkom Milenkom

BOJAN ZIBAR
Linker
18. travanj 2024 11:33