OTOČNI VIBE

Domaća influencerica s dečkom uživala u tropima: "Nas dvoje daleko od luksuza Maldiva..."

Novinarka i influencerica Lana Biželj s dečkom, slovenskim nogometašem Lukom Majcenom svoj djelić raja na zemlji pronašla je u Šri Lanki.

Novinarka i influencerica, 32-godišnja Lana Biželj sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila dojmove sa svog prvog novodišnjeg odmora u tropima. Sa svojim dečkom, slovenskim nogometašom Lukom Majcenom, koji trenutačno igra u Indiji, devet dana je provela u Šri Lanki, gdje se potpuno opustila i kući se vraća prepuna doživljaja.

"Ovo je bila moja prva Nova godina na tropskoj destinaciji i moram priznati da je razbijanje zimskog vremena bila najbolja odluka ikad. Iako nisam osoba od velikih proslava, rooftop u Colombu i nas dvoje uz stare RNB hitove, birke na nogama, super hranu i divan pogled na +30 bilo bi nešto što bih potpisala svake godine. Prioritet ovog ovog odmora od 9 dana na Šri Lanki bio nam je kompletni odmor i opuštanje, no da ipak izademo iz rutine malog mjesta, zaputili smo se u Colombo, glavni grad Šri Lanke koji svakako nudi puno više izbora i mogućnosti kada je turizam u pitanju, no nama je ipak minglanje po lokalnim mjestima bio veći gušt", napisala je Lana.

image

Lana Biželj obožava putovanja

INSTAGRAM

Opisala je i neke neugodnosti i smiješne situacije koje su doživjeli: "Čovjek na ulici nam je prodao sirovi kukuruz, na Luku se popišao majmun kojeg mu je netko uvalio u prolazu na ulici..., ali sve u svemu, ako ste na Šri Lanki rekla bih da je ovo grad koji se definitivno isplati posjetiti barem na jedan dan, no za pravi otočni vibe, ipak odaberite manje mjesto gdje ćete disati istim plućima s lokalcima. Šri Lanka je daleko od europske, čiste i bogate zemlje ili luksuznih Maldiva, ali znaš kuda ideš i što te čeka kad dolaziš ovdje."

image

Lana Biželj život je posvetila osnaživanju žena

BERISLAVA PICEK CROPIX

Oduševila ih je otočka džungla u koju su ljudi uklopili kućice i nastambe za život, prilagodivši se prirodi, te nasmijani i pozitivni ljudi. Riba je, tvrdi, nerealno ukusna, valovi su visoki, čajevi intenzivni, a pijesak na svakom koraku.

"Došli smo u zemlju koja odiše ljubavlju i uvijek će mi upravo to biti prioritet pri odabiru svake destinacije za odmor", zaključila je Lana koja je svoj život posvetila osnaživanju žena, jer živi s keloidima - specifičnim, istaknutim reljefnim ožiljcima na koži, koji su vizualno vrlo upadljivi.

image

Lana Biželj i Luka Majcen

INSTAGRAM

Ne zna im se točan uzrok, a razne kliničke studije pokazuju da im okidači mogu biti genetski, sistemski i lokalni. U njenom slučaju svaka trauma na koži pokazala se plodnim tlom za njihov razvoj, a put do prihvaćanja same sebe, izjavila je, bio joj je vrlo težak. Danas ih prihvatila kao dio svoje osobnosti, a o njima javno govori i dijeli vlastita iskustva kako bi pomogla svima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

image

Lana Biželj od svoje jedanaeste godine živi s poremećajima na koži

BERISLAVA PICEK CROPIX
Linker
11. travanj 2024 23:37