PRIVATNI ALBUM
Mali heroji

Dizajnerica i poznati fotograf pozivaju sve ljude dobrog srca da se priključe akciji za pomoć novorođenčadi!

Monika Sablić i Jadran Lazić među prvima su se odazvali humanitarnom projektu splitskih vatrogasaca koji prikupljaju donacije za kupnju medicinskog aparata za najmlađe Splićane.

Monika Sablić i Jadran Lazić među prvima su se odazvali humanitarnom projektu splitskih vatrogasaca koji prikupljaju donacije za kupnju medicinskog aparata za najmlađe Splićane.

Javna vatrogasna postrojba Grada Splita organizira drugu po redu humanitarnu akciju Srcem za male heroje kojoj je cilj prikupiti određeni dio sredstava za nabavku medicinskog uređaja odjelu Klinike za dječje bolesti KBC-a Split, Zavoda za intezivnu pedijatriju.

Riječ je o ventilatoru HAMILTON-T1 čija je cijena 350 tisuća kuna, a potreban je za hitne slučajeve kao što je transport novorođenčadi helikopterom.

Kako navode organizatori ovog plemenitog projekta, iza njih je već jedna akcija za koju su novac skupljali pomoću majica s natpisom "Srcem za male heroje". Majice su dostupne putem web shopa www.srcemzamaleheroje.hr u tri boje: crvenoj, plavoj te u bijeloj boji.

Humanitarnu akciju među prvima su podržali splitska kreatorica Monika Sablić te fotograf Jadran Lazić.

image

Dizajnerica i fotograf u majicama čijom se kupnjom izravno donira novac za pomoć najmlađim Splićanima.

PRIVATNI ALBUM

"Kao roditelji ne možemo ostati imuni na bilo kakvu pomoć za djecu, a ovim putem pozivamo i druge da se uključe", kaže dizajnerica Sablić, koja je s Lazićem nedavno i osobno posjetila splitsku vatrogasnu postrojbu.

image

Anđela Perković, vatrogaskinja DVD Kaštel Gomilice i Renato Rossi, vatrogasac Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita našli su se u ulozi modela.

MATEO STRLJIC

U akciji sudjeluju gradovi Dalmacije, sve žurne i prateće službe RH, vatrogasci, policija, vojska, zdravstvo, HGSS, Mup civilna zaštita, Crveni križ, Lučka kapetanija Split te razne gradske, državne i privatne tvrtke, a osim kupnjom majica splitskim bebama može se pomoći i donacijama uplatom na IBAN HR3524070001300027858. Sve informacije o ovom projektu koji završava 5. kolovoza, mogu se pronaći na Facebook stranici Javne vatrogasne postrojbe Split.

Čitajte i: Suradnja splitske dizajnerice i svjetskog fotografa: Majice s ovim printom želimo u ormaru

Linker
26. travanj 2024 03:37