NEZAMISLIVO

David Beckham poludio na sina: ‘To se ne radi, nikad u našoj obitelji!‘

Bivši nogometaš je upozorio sina Brooklyna da je ponašanje njega i njegove supruge neprihvatljivo.

Upozorenje je stiglo, jasno, čvrsto i nedvosmisleno izgovoreno: "To se ne radi, nikad u našoj obitelji!" Tim je riječima legendarni nogometaš David Beckham poslao jasnu i nedvosmislenu poruku sinu Brooklynu Beckhamu i snahi Nicole Peltz povodom intervjua američkoj Graziji.

U njemu je Nicole Peltz prvi put progovorila o svadbi, medenom mjesecu i pripremama za vjenčanje s Brooklynom Beckhamom, na kojem - na čuđenje mnogih - nije odjenula kreaciju svoje snahe, modne dizajnerice Victorije Beckham, premda se toga dana presvlačila čak tri puta.

image

Brooklyn Beckham sa suprugom Nicole Peltz

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

"Što se vjenčanja i svadbe tiče sve sam dogovarala sa svojom majkom Claudijom i stilisticom Leslie Fremar, bivšom modnom urednicom američkog Voguea i direktoricom odnosa s celebrity klijentima u Pradi. Naša je zajednička velika želja bila da jedna od vjenčanih haljina bude kreacija atelijera Victorije Beckham, ali da to bude unikat izrađen po našim idejama. Obratili smo im se s tom željom, ali nas idućih nekoliko dana nitko nije kontaktirao, odgovora jednostavno nije bilo. Na kraju je Victoria nazvala moju majku i objasnila joj da je to neizvedivo", izjavila je Nicole Peltz i objasnila da nikada nije namjeravala povrijediti ičije osjećaje o čemu se počelo spekulirati čim se saznalo da na svom vjenčanju nije nosila haljinu s potpisom Brooklynove majke.

image

Brooklyn Beckham s roditeljima Victorijom i Davidom Beckhamom u Londonu 2019.

BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK

A da su odnosi između dvije obitelji blago rečeno zategnuti pokazao je i raspored sjedenja na svadbi, jer članovi obitelji Peltz i Beckham nisu bili smješteni za istim stolom. Osim toga Beckhamovi se nisu pridružili mladencima niti na jahti s kojom su se zaputili na medeni mjesec u Italiju, za razliku od mladenkinih roditelja, te braće Bradleyja i Diesela koji su ih ispratili.

Mogući razdor u obitelji Beckham potvrdila je i izjava Brooklyna Beckhama kojem je, kako je rekao, supruga prvi i najavažniji prioritet.

"Ne želim je vidjeti uzrujanu nikad. Držim joj leđa sto posto, baš kao i ona meni, sve važne odluke donosimo zajednički", izjavio je Brooklyn Beckham.

image


Supružnici na gala svečanosti ‘Power of Young Hollywood‘ u Los Angelesu u kolovozu ove godine

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

No, takve riječi i takvo "otpadničko" razmišljanje kose se s nepisanim pravilima ponašanja Beckhamovih, kojima je njihova obitelj jedina i uvijek na prvom mjestu.

Zato se pranje prljavog veša u javnosti u toj celebrity obitelji oduvijek smatralo nezamislivim i prešutno zabranjenim. No, Nicola Peltz, nova članica obitelji, 27-godišnja supruga Brooklyna Beckhama i snaha Davida i Victorije Beckham, ta pravila očito tek treba usvojiti i naučiti se ponašati prema strogim nepisanim pravilima i protokolima. A na pravi put očito će trebati vratiti i Brooklyna Beckhama, njezinog supruga, koji joj se očito u potpunosti priklonio.

Čini se da raskol zasad nije dovoljno dubok da bi se razmatrale radikalnije odluke i posljedice Brooklynove i Nicoline svojeglavosti i neposlušnosti.

Članovi obje obitelji, kako je najavljeno, okupiti na pariškom Tjednu mode na predstavljanju kolekcije Victorije Beckham, koja je zakazana 30. rujna u 17 sati i 30 minuta.

Prva pariška revija smatra se definitivnom potvrdom ulaska Victorije Beckham u prvu modnu ligu, jer je dosad svoje kolekcije isključivo predstavljala u New Yorku i povremeno u Londonu.

Premda njezin brend, osnovan 2008., svoje modele prodaje u 250 trgovina diljem svijeta, te ima više od 30 milijuna pratitelja na društvenim mrežama, još uvijek nije ispunio sva očekivanja vlasnice u prihodovnom smislu, pa posluje, tvrde upućeni, na granici profitabilnosti.

Linker
16. travanj 2024 07:31