KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK
NEZAUSTAVLJIV

Chalametomanija u New Yorku! Drugo lice holivudske zvijezde na snimanju za Chanel

Holivudska zvijezda Timothée Chalamet zaštitno je lice Chanelove kampanje "Vertigo" koju je snimio na ulicama svog rodnog grada New Yorka.

Holivudska zvijezda Timothée Chalamet zaštitno je lice Chanelove kampanje "Vertigo" koju je snimio na ulicama svog rodnog grada New Yorka.

Lanjskog prosinca Timothée Chalamet proslavio je 27. rođendan, a Hollywood mu je već pod nogama. Filmski znalci odavno su suglasni da se od pojave Leonarda DiCaprija na filmskom platnu početkom devedesetih godina prošlog stoljeća u Hollywoodu nije osjetio takav zanos i opće oduševljenje kakvo sa sobom donosi - "chalametomanija".

image

Timothée Chalamet u New Yorku

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

"Ovakva karizma i talent nisu viđeni od pojave Jamesa Deana", "Najtraženije ime nove generacije", "Glumac u kojeg se morate zaljubiti"..., glase glavni naslovi koji slave i opisuju njegovu glumačku karizmu, a Njujorčanin francuskih korijena uz to je i modna ikona, čiji osebujni stil modni znalci smatraju neprikosnovenim i inovativnim, što dokazuje svaki put kad se pojavi na crvenom tepihu. Pobrinuo se i za status neodoljivog zavodnika iz sjene koji osvaja srca mnogih ljepotica. Na njegovoj ljubavnoj listi trenutačno je najatraktivnije ime Kylie Jenner, s kojom čini novi celebrity par koji intrigira javnost diljem svijeta, baš kao što je to činio u vezama s Lourdes Leon, Lily-Rose Depp, Eizom Gonzalez...

image

Kultni njujorški redatelj Timothéea Chalameta je transformirao u uličnog frajera

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Iza sebe već ima impresivnu filmografiju s više od trideset naslova i još više profesionalnih priznanja. Za potpunu profesionalnu afirmaciju nedostaje mu još samo zlatni kipić, no nitko ne sumnja da će prije tridesete dočekati i svog prvog Oscara. A najnovije priznanje dobio je od francuskog modnog diva Chanel koji ga je angažirao kao zaštitno lice svoje kampanje "Vertigo". Luksuzni francuski brend je režiju spota povjerio kultnom američkom filmašu Martinu Scorseseu, redatelju "Taksista", "Vuka s Wall Streeta", "Razjarenog bika", "Dobrih momaka", "The Irishmana"..., a Scorsese je, pak, u svom stilu, pokazao sva Chalemetova lica, te ga na kraju transformirao u uličnog frajera odjevenog u kožnate hlače i jaknu. Posljednjih dana popularni glumac okupira pažnju javnosti i svojim privatnim životom - iako još nisu potvrdili navode, čini se kako je novu ljubav pronašao s Kylie Jenner, najmlađom članicom klana Kardashian-Jenner.

image

Neukrotivi glumac snima reklamu za Chanel koju režira Martin Scorsese

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 15:27