SNAŽNE ŽENE

Čarolija Božića po ukusu poznatih milijarderki: Bor se kiti uz pidžama party, šampanjac i bend

Američka poduzetnica Kris Jenner, glava obitelji Kardashian, uveličala je pidžama party i kićenje bora svoje prijateljice Kathy Hilton.

U kući Kathy Hilton, američke modne dizajnerice i televizijske zvijezde, pravila se znaju i svi ih se moraju pridržavati. Majka Paris i Nicky Hilton, te sinova Barrona Hiltona II. i Conrada Hughesa Hiltona, novogodišnju jelku kiti uoči adventa, a posljednjih godina ta inače privatna zabava postala je javna. Domaćica zabave u društvu svog supruga Richarda Hiltona priređuje party, na kojem se uz šampanjac, finger food i vokalni sastav kiti bor, a propisani dress code je - pidžama.

image

Kathy Hilton i Kris Jenner

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Ne pridržavaju ga se, doduše, baš svi, ali svi gosti koji odjenu pidžamu, kreaciju Kathy Hilton, mogu je ponijeti kući kao dar. Kućanice s Beverly Hillsa vjerojatno se utapaju u statusnoj tjeskobi kad gledaju slike s te zabave, čija je glavna gošća ove godine bila Kris Jenner, glava obitelji Kardashian.

image

Kathy Hilton je bor ukrasila mašnama i početnim slovom svog prezimena

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Kris Jenner je kao kreatorica obiteljskog carstva ove godine završila na Timeovoj listi stotinu najutjecajnijih ljudi na svijetu s obrazloženjem da već desetljećima sjajno upravlja s uvijek novim izazovima - privatnim i poslovnim.

image

Uzvanike je zabavljao vokalni sastav

MARK VON HOLDEN/SHUTTERSTOCK

"Kao vođa tima odiše empatijom, transparentnošću i izdržljivošću, predana je majka i baka, a ponaša se kao starija sestra prema svim svojim poslovnim suradnicima. Ako se pitate kako svaka epizoda showa ‘The Kardashians‘ nakon mora prikazanog kaosa uvijek završi obiteljskim susretom, poljupcima i zagrljajima, odgovor je - Kris Jenner. Ona je središte obitelji, a interesi obitelji su njoj uvijek na prvom mjestu", napisao je u svom eseju Ryan Seacrest, kreativni direktor TV serijala "Keeping Up with The Kardashians".

image

Supružnici i domaćini pidžama partyja: Kathy i Richard Hilton

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Vrijednost obiteljskih carstava Hiltonovih i Kardashiana broji se u milijardama dolara, a osobno bogatstvo Kathy Hilton od 350 milijuna dolara ipak premašuje osobno bogatstvo Kris Jenner koja raspolaže s dvostruko manjim iznosom.

image

Kathy Hilton je svoje goste počastila šampanjcem

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK
image
CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK
Linker
15. travanj 2024 23:52