LOL BY LOLA

Buduća dizajnerica: Kći Dalibora Matanića i Helene Minić oduševila oslikanim majicama

Kći filmskog redatelja Dalibora Matanića i glumice Helene Minić Matanić roditeljima i njihovim prijateljima je oslikala majice za posljednji odlazak na Filmski festival u Motovunu.

"U čast posljednjeg filmskog festivala u Motovunu, Lola (7) je izbacila svoju prvu modnu streetstyle kolekciju LOL by Lola", tim je riječima na naš proslavljeni filmski i kazališni redatelj Dalibor Matanić predstavio majice koje je sa svojim društvom nosio na otvaranju posljednjeg filmskog festivala u srednjevjekovnom istarskom gradiću Motovunu.

Taj festival je jedan od razloga zašto se Matanić, baš kao i drugi filmaši iz regije i svijeta, zaljubio u Istru, te na kraju ženidbom s glumicom Helenom Matanić postao pulski zet.

Otada su postali roditelji troje djece, kćerkice Lole, koja je ove školske godine završila prvi razred, te sinova Maxa i Nea koji su još vrtićarci. Ne znamo koji je Loli najdraži školski predmet, ali likovni joj je sigurno među favoritima pa je roditeljima i njihovim prijateljima, među kojima su i glumci Slavko Sobin i Tihana Lazović, oslikala majice za posljednji odlazak na brdo filmova u Istru, jer se nekadašnji Motovun Film Festival nakon 25 godina preimenovao u Cinehill i definitivno se seli u Gorski kotar, na brdo Petehovac u blizini Delnica.

Veseli cvjetni motivi sa srčekima nisu oduševili samo roditelje i njihove prijatelje, nego i ekipu na Instagramu koja je bila puna pohvala za Lolu. Među oduševljene svakako se ubraja i televizijska voditeljca Vlatka Pokos, koja je prvo kratko čestitala: "Super", a nakon što je pažljivije pogledala kompletnu Lolinu kolekciju pronašla je svog favorita: "Predivno! Ova zadnja sa srčekom mi je najdraža".

Linker
15. travanj 2024 11:46