Branko Đurić - Đuro sa suprugom Tanjom Ribič, te Rene Bitorajac sa suprogom Anom Bitorajac

 TOMISLAV KRISTO/CROPIX
SREBRNI PIR

Branko Đurić slavi 30 godina ljubavi s Tanjom, osvojio ju je rečenicom o svojoj drugoj ženi

Zajedno su trideset godina, ove godine slave srebrni pir, 25. godišnjicu braka, a tajna uspjeha njihove veze je u međusobnom razumijevanju, te mnogo pažnje i smijeha. Branko Đurić - Đuro, sarajevski glumac s ljubljanskom adresom, producent i glazbenik, frontmen benda Bombaj štampa, te suvlasnik zagrebačkog kazališta Luda kuća, koje vodi sa svojim prijateljem Reneom Bitorajcem, suprugu, glumicu Tanju Ribič osvojio je na jedinstveni način.

"Rekao sam joj da sliči na moju drugu ženu. A kad me upitala koliko sam ih imao, rekao sam joj - jednu", opisao je početak njihove veze jedan od najpopularnijih komičara u regiji u razgovoru za Gloriju.

image

Branko Đurić - Đuro i Tanja Ribič

TOMISLAV KRISTO CROPIX

U Ljubljanu je stigao prije tri destljeća iz ratnog Sarajeva, a slovenska metropola oduševila ga je pozitivnom energijom, arhitekturom, čistoćom i bogatstvom sadržaja. No, u njoj se definitivno skrasio nakon što je upoznao ženu svog života i to u predstavi u kojoj su igrali - muža i ženu.

"Što drugo mogu nego da ti kažem - od sveg srca ti hvala. Hvala za ovih blještavih 30 godina", tim je riječima Đuro na svom profilu na društvenoj mreži čestitao supruzi na zajednička tri desetljeća, a uz to je priložio snimku plovidbe Jadranom na svojoj brodici na kojoj su u duetu otpjevali pjesmu.

"Nemam riječi, k‘o ni tada kad je prije 30 godina iskrsla iskra...", odgovorila mu je Tanja Ribič koja je ispričala da ju je Đuro osvojio karizmom, dobrotom i inteligencijom. Vjenčali su se 1998., a matičarka im je bila Vika Potočnik, tadašnja gradonačelnica Ljubljane. Zajedno su podigli kćeri Zalu i Elu, a iz prvog braka Đuro ima i sina Filipa.

Đuro će 28. svibnja proslaviti 61. rođendan, a Tanja Ribič točno mjesec dana kasnije slavi svoj 55. rođendan. Supružnici mnogo vremena provode u Hrvatskoj, u Zagrebu zbog posla i druženja s prijateljima, a ljeti na Jadranu zbog uživanja u morskim radostima.

Linker
08. travanj 2024 11:17