Američka pjevačica Pink

 RICK DAVIS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
UVIJEK U MISLIMA

Bili su nevjerojatno povezani: "Fališ nam, dragi tata... Svima, djeci, a posebno meni!"

Američka pjevačica Pink na stadionskoj turneji po Sjedinjenim Državama prisjetila se voljenog oca, ratnog veterana, koji je preklani preminuo od posljedica zloćudne bolesti.

Američka pjevačica Pink na stadionskoj turneji po Sjedinjenim Državama prisjetila se voljenog oca, ratnog veterana, koji je preklani preminuo od posljedica zloćudne bolesti.

O nevjerojatnom osjećaju povezanosti kćeri i očeva naspisane su stotine knjige i eseja, te provedena brojna istraživanja koja su dokazala kako je odnos djevojčice s muškim roditeljom često ključan za razvoj njezine osobnosti. Sva istraživanja pokazuju kako dobra povezanost između oca i kćeri donosi niz dobrobiti za ženu kroz cijeli njezin život, jer ako je otac prisutan u odrastanju svoje kćeri, ako je involviran u njezin život i ako sa svojim djetetom provodi kvalitetno vrijeme, djevojčica će moći odrasti u samopouzdanu ženu koja zna što želi u životu, što će se pozitivno odraziti na njezinu sliku o sebi, odnose s drugim ljudima, karijeru, te spobnost nošenja sa stresom i strahovima. A odnos 43-godišnje američke pjevačice Alecije Beth Moore Hart, poznatije po umjetničkom imenu Pink i njezinog oca Jamesa Moorea, koji je preklani preminuo od posljedica zloćudne bolesti po svemu je bio u tom smislu - paradigmatski.

Premda su se njezini roditelji razveli uoči Alecijinog 10. rođendana, Pink nikad nije zaboravila koliko je njezin otac, američki ratni veteran koji se po povratku iz Vijetnama zaposlio kao akviziter i prodavač osiguranja, strepio od napadaja astme svoje kćeri, s čime se morala nositi od najranije dobi. Ali i s koliko ljubavi ju je grlio i mazio, te se igrao s njom, baš kao kasnije i s unucima Willow i Jamesona, koje mu je Pink podarila u braku s bivšim profesionalnim vozačem motokros utrka Jamesom Hartom. Zbog toga je voljenom tati povodom druge godišnjice njegove smrti posvetila emotivnu poruku na svom profilu na Instagramu.

image

Pink sa suprugom Careyjem Hartom, kćeri Willow i sinom Jamesonom

AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Fališ... Svima, ne samo meni, a posebno djeci. Ponekad mrzim kako vrijeme leti i što se šalama i zabavom štitimo od osjećaja gubitka, bola i povrijeđenosti. Danas mi baš bolno nedostaješ, a jedino mi je drago što si se ti zauvijek oslobodio boli s kojom si se na kraju morao nositi. Tebe više ništa ne boli, ali nas - da. Nadam se da tamo gdje si još uvijek nasmijavaš sve oko sebe i da im pjevaš, kao što si pjevao meni i svojim unucima. A najviše od svega se nadam da osjećaš ljubav koju ti šaljemo, dragi moj, nikad prežaljeni tata...", napisala je Pink u objavi uz video.

Linker
28. travanj 2024 19:48