vedran peteh/CROPIX
Roditelji snažnog duha

Bez obzira na pobjedu, oni su naš superpar: 'Želimo svojoj djeci pružiti dom kakav mi nismo imali'

Natjecatelje showa Superpar Daliborku i Mateja Borojevića spojila je ista sudbina odrastanja u domu i želja da nakon svih trauma koje su im priuštili njihovi biološki roditelji, vlastitoj djeci osiguraju stabilnost i ljubav.

Kaže se da život piše romane, no ljubavna priča Daliborke (25) i Mateja Borojevića (25), bračnog para koji se bori za pobjedu u drugoj sezoni RTL-ova showa Superpar, zaista bi mogla poslužiti kao predložak za knjigu. Upoznali su se kao 11-godišnjaci u osječkom Dječjem domu Klasje, u kojem su oboje završili zbog problema u obitelji, a danas imaju svoju sretnu obitelj i roditelji su šestogodišnjeg Leona i trogodišnjeg Filipa.

- Jako nam se svidjela prva sezona Superpara i u jednom sam trenutku, u šali, rekla da bismo se iduće sezone i mi mogli prijaviti. Nije mi palo na pamet da bi Matej to mogao stvarno učiniti. Kad su nas pozvali da dođemo u Zagreb, bila sam u šoku, no kako oboje volimo izazove, odlučili smo probati. Godinama smo podstanari pa nam je san imati vlastiti dom, a ako pobijedimo u showu i osvojimo 100.000 kuna, kupit ćemo zemljište za kuću negdje u Slavoniji i polako početi graditi. Životni nam je cilj odgojiti djecu u dobre, poštene i vrijedne ljude, a za to je važno da imaju normalnu, stabilnu obitelj - kaže Daliborka.

Matej dodaje da su njihovi aduti u showu upornost, hrabrost i snalažljivost - osobine koje su morali razviti kako bi preživjeli sve ono što ih je snašlo u djetinjstvu. A toga je, na žalost, bilo i previše.

Daliborka je sa sedam godina pobjegla od kuće zbog očevog zlostavljanja, a Mateja je mama ostavila s devet godina.

No, životni porazi nisu im uspjeli uništiti duh, a niti sposobnost da vole. - Nitko me ne može tako dobro razumjeti kao Matej. I sam je prošao neke ružne stvari pa mu je jasno što se događa u mojoj glavi kad sam tužna. On je osoba na koju se uvijek mogu osloniti, uz njega se osjećam voljeno, zaštićeno i sigurno, kaže Daliborka o svom suprugu s kojim se trudi svojoj djeci dati najviše što može.

Cijelu priču o našem superparu pročitajte u novom broju magazina Gloria koja je na kioscima od četvrtka 1. listopada 2020.! A uz novi broj donosimo vam specijalni prilog 'Smršavite kao zvijezda'! Priče poznatih dama te korisni savjeti nutricionista, trenera i psihologa inspirirat će vas na promjene.

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

Sandra Perković o velikim životnim promjenama: 'Nastavit ću karijeru i nakon što rodim'

AMY CONEY BARRETT Trumpova konzervativka

MARIAH CAREY Životni vrtuljak boli i sreće

MOJA OAZA: VESNA ŠKARE-OŽBOLT Impozantna biblioteka s 800 knjiga

MARIJAN I ANDREA BUTKOVIĆ Urbana farma kliconoša

KUHINJA: RICARDO LUQUE Okusi Venezuele usred metropole

PUTOVANJE: BARBARA SUHODOLČAN Glazbenica zaljubljena u Pariz

FELJTON: SHERE HITE Zvijezda vodilja ženske seksualne revolucije

Linker
19. travanj 2024 04:44