Ludo zaljubljeni

Ben Affleck i Jennifer Lopez idu korak dalje, a sve zbog njegove nove uloge

Gotovo godinu dana nakon što su obnovili svoju vezu, glumački par ju je odlučio dovesti na novu razinu, a čini se kako je ključni razlog za to snimanje Barbie filma.

Čini se kako jedan od omiljenih hollywoodskih parova, Jennifer Lopez i Ben Affleck, dovodi svoju vezu na novu razinu, i to zajedničkim preseljenjem u Veliku Britaniju. Nakon što su se zaljubili početkom 2000-ih te obnovili svoju vezu prošle godine, očarali su javnost iskazivanjem ljubavi koja plamti nakon više od dvadeset godina, a sada traže mjesto za zajednički dom u predgrađu Londona.

Daily Mail prenosi kako je njihov tim od povjerenja u aktivnoj potrazi za idealnim domom u kojemu će Bennifer živjeti, a navodno im je posebno važno da su u blizini zračne luke, kao i filmskog studija.

Preseljenje bi se trebalo dogoditi na ljeto, a britanski portal prenosi kako je jedan od razloga selidbe Affleckova uloga u nadolazećem Barbie filmu, gdje će se pridružiti kolegama Margot Robbie i Ryanu Goslingu. Riječ je o dugoočekivanom ostvarenju koje će po prvi puta doista oživjeti svijet Barbika, ali još uvijek nije poznato koju će Ben ulogu tumačiti.

image

Očarali su javnost iskazivanjem ljubavi koja plamti nakon više od dvadeset godina, a sada traže mjesto za zajednički dom u predgrađu Londona.

VALERIE MACON/AFP/PROFIMEDIA

Podsjećamo, nakon što su se razišli 2004. godine, Jennifer se udala za glazbenika Marca Anthonyja s kojim ima blizance, a Affleck je stupio u brak s glumicom Jennifer Garner od koje se rastao 2018. godine. Garner i Ben su u svome desetogodišnjem braku dobili troje djece, a Affleck je netom nakon razvoda završio na odvikavanju od alkohola, za što je djelomično okrivio bivšu suprugu. Naime, glumac je jednom prilikom izjavio kako bi vjerojatno još uvijek previše pio da je ostao u toksičnom braku.

Čitajte i: Je li ovo najava vjenčanja? Ben Affleck pripremio Jennifer Lopez ogromno iznenađenje za Valentinovo

Čini se kako je glumac pravu sreću otkrio u drugoj glumici istog imena, a Lopez je nedavno progovorila o njihovoj obnovljenoj vezi te otkrila kako su sretniji sada nego prije 17 godina kada su bili zaručeni, što primjećuje i javnost koja je oduševljena njihovom romansom.

Linker
14. travanj 2024 16:54