EKSKLUZIVNO

Ana Uršula Najev: Moja istina o odnosu s Momčilom

Splitska glumica Ana Uršula Najev, koju su pojedini mediji okrivili za raspad braka Jelene Perčin i Momčila Otaševića, u razgovoru za Gloriju ne skriva svoje razočaranje i ljutnju.

Premda je njihova ljubavna veza prepuna svađa, nesporazuma, rastanaka i pomirenja, glumci Ana Uršula Najev (25) i Momčilo Otašević (32) se - vole. Ali samo ispred kamera - u dramskoj seriji Nove TV "Kumovi" gdje ona tumači lik Luce Akrap, a on Janka Gotovca. No, prije tri tjedna turbulentni obiteljsko-ljubavni odnosi koji su okosnica serije postali su i njihova svakodnevica u privatnom životu.

Najev je u medijima obilježena kao glavni krivac za razvod braka Momčila Otaševića. A da kolegu sa seta ljubi i kad se isključe kamere, splitska glumica i pjevačica doznala je posljednja, u tisućama kilometara udaljenom Brazilu, dan nakon što su mediji već objavili brojne tekstove o njihovom "odnosu".

"Čitala sam na glas. Mama se prva počela smijati, a potom i ja. Nije mi bilo jasno otkud nekome tako nešto može pasti na pamet. Najsmješnije mi je bilo da se o našoj ‘navodnoj vezi šuška od kraja godine‘, kad sam već bila na drugom kontinentu. Pa da sam zbog toga i ‘pobjegla‘... Razne verzije su se pojavljivale", rekla je ekskluzivno za novi broj magazina Gloria.

image
PRODUKCIJA GLORIA

Nakon smijeha, priznaje nam, uslijedila je tuga te je odlučila demantirati glasine.

"Sve je počelo eskalirati. Zapanjio me toliki manjak empatije i poštovanja prema nama kao osobama, našim obiteljima, djeci, roditeljima... Da se tako planski plasiraju netočne informacije znajući da mnogi ni ne pročitaju tekst, već samo ružno osmišljene naslove. To je grozno, prije svega prema djeci mojih kolega koja će za nekoliko godina sve te laži i članke moći vidjeti i čitati na internetu, baš kao i njihovi budući školski kolege. A djeca znaju biti jako okrutna, u što sam se uvjerila na primjeru svojih mlađih sestara", istaknula je.

Zašto se sad osjeća grozno, što bi mogao biti razlog zbog kojeg je upravo ona označena kao jedini krivac za krah Jeleninog i Momčilovog braka, kako je prebrodila cijelu situaciju, kakva je sad atmosfera na snimanju "Kumova", ali i kako je uspjela smiriti opsesivno-kompulzivni poremećaj pročitajte u novom broju Glorije koji je na kioscima od četvrtka, 26. siječnja.

image

Šminka LAURA MEŠTRIĆ za JLStyle Agency
Frizura MARTINA MILIĆ za JLStyle Agency
Stilistica ANELA MARTINOVIĆ
Odjeća TWINSET
Snimano u Zagrebačkom plesnom centru

VEDRAN PETEH/ CROPIX

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

  • JACINTA ARDERN Nakon ostavke - vjenčanje
  • MILEY CYRUS Ikona prevarenih žena
  • VICKO BILANDŽIĆ I IRINA ČABAN BILANDŽIĆ Zaljubljenici u kazalište i partneri u privatnom životu
  • SARA DUVNJAK Novo lice informativnog programa
  • GABRIELLA WINDSOR Zvijezda britanske monarhije
  • LJEPOTA Pred ogledalom: Marija Kulušić
  • MODA Ikone stila: Katie Holmes i Halle Berry
  • STIL ŽIVOTA Dizajn koji pobuđuje emocije
  • GASTRO Najbolje krafne u Zagrebu
  • PUTOVANJE: PORTUGAL Nenad Korkut u zemlji neobičnih građevina, fada i bakalara
  • FELJTON: CATE BLANCHETT Holivudska diva bez premca
Linker
21. ožujak 2024 20:15