ne piše joj se dobro

Amber Heard u velikim problemima: Ima li glumica uopće dovoljno novca da isplati odštetu Johnnyju Deppu?

Nakon presude kojom glumica mora bivšem suprugu isplatiti 15 milijuna dolara za nanešenu štetu zbog klevete, lako bi se moglo dogoditi da objavi bankrot jer u cijeloj karijeri nije niti zaradila toliko novca.

Nakon što je Johnny Depp dobio presudu za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard, postavlja se pitanje kako će mu ona isplatiti dosuđenu odštetu. Radi se o ukupno 15 milijuna dolara, iako ju je on tužio za iznos od 50 milijuna, no ta će svota biti umanjena za dva milijuna dolara koliko joj Depp mora platiti zbog izjava da je na suđenju lagala.

image

Bivši supružnici u doba najveće sreće

KM/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Iako je Amber Heard, za razliku od Johnnyja Deppa kojeg je u medijima optužila kao obiteljskog zlostavljača, posljednjih godina snimila puno više filmova, njena sveukupna zarada daleko je manja od one koju mora isplatiti bivšem suprugu.

Iako točno financijsko stanje plavokose glumice nije poznato, zna se da je za uloge u filmovima Aquaman i najnovijem Aquaman and the Lost Kingdom dobila ukupno 3,5 milijuna dolara, a pretpostavlja se da je njezina zarada između 2013. i 2019. bila oko deset milijuna dolara što uključuje i milijunski honorar kao zaštitno lice za L'Oreal.

image

Glumica trenutno živi na ranču u gradiću Yucca Valley kojeg je 2019. kupila za 570 tisuća dolara

MLS/PLANET/PROFIMEDIA

Nakon rastave od glumca je navodno dobila sedam milijuna dolara koje je tada svečano obećala dati u dobrotvorne svrhe, dio Dječjoj bolnici u Los Angelesu, a dio Američkoj uniji za građanske slobode. No na suđenju je razotkriveno da to nije učinila. Dječja bolnica dobila je samo 100 tisuća dolara dok je Uniji uplaćen iznos od 1,3 milijuna dolara od čega je 500 tisuća donirao njezin bivši dečko Elon Musk s kojim je bila nakon razvoda od Deppa.

image

Nakon razočaranja u muškarce Amber Heard imala je vezu s glumicom Biancom Butti

4CRNS, WCP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Uglavnom, čini se da Amber Heard koja je nedavno postala majka, živi životom naviknutim uz rastrošnog Deppa i galantnog Muska. U svakom slučaju mora dati garanciju da može isplatiti dosuđeni iznos, a ima i pravo žalbe koju mora podnijeti u roku od mjesec dana.

image

Amber Heard s kćerkicom

TERMA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U tom slučaju teku kamate pa će se uskoro vidjeti što će glumica odlučiti i na koji će način skupiti novac koji mora dati Deppu kao odštetu za uništenu karijeru zbog klevete. A kako su se povele rasprave na društvenim mrežama, pogotovo na L'Orealovom profilu na Twitteru, čini se da će zbog presude za lažne optužbe ostati i bez tog unosnog honorara.

Linker
19. travanj 2024 21:23