eurosong 2021.

Albina Grčić za Gloria.hr prognozira pobjednike Eurosonga: ‘To je najizglednija opcija, ali imam nekoliko favorita...‘

Naša predstavnica na Eurosongu otkrila je da joj se najizglednijom čini pobjeda naših susjeda, no ona sama ima nekoliko favorita. Među njima u i djevojke iz grupe Hurricane, koje su je oduševile tijekom druge polufinalne večeri Eurosonga.

Naša predstavnica na Eurosongu 2021., Albina Grčić, ne žali ni za čime! Neprocjenjivo je iskustvo dobila svojim nastupom, a iako se nije plasirala u finale natjecanja, nema mjesta ogorčenosti i teškim emocijama. Ganuta je podrškom koja joj je stigla sa svih strana, a svoje favorite za večerašnje finale ne skriva!

Albina je za Gloria.hr analizirala svoj plasman te otkrila tko bi mogao trijumfirati večeras na Eurosongu.

"Moj favorit prve polufinalne večeri je definitivno bila Rusija", priča naša predstavnica o večeri u kojoj je nastupila i dodaje da je tek tada postala svjesna koliku je podršku imala u cijeloj Hrvatskoj. "Svjesna sam toga od polufinalne večeri, nakon što nismo prošli u finale i nakon što sam vidjela reakcije ljudi i podršku - peticija se organizirala... Naravno da mi to puno znači i velika mi je potvrda da smo napravili nešto dobro", jasna je Albina.

Čitajte i: Bi li prva opcija bila još bolja? Hurricane su Beoviziju osvojile svojim poznatim hitom, ‘Loco Loco‘ nastao kasnije

Čitajte i: Tko su srpske predstavnice Hurricane? Od crkvenog zbora, seks skandala do uragana na Eurosongu

Budući da su mnogi komentirali kako je druga polufinalna večer bila lakša kada je konkurencija u pitanju, zanimalo nas je smatra li Albina da bi se u njoj možda plasirala u finale.

"Ne znam, činjenica jest da je prvo polufinale bilo teže, ali nikad se ne zna... mi jednostavno nismo dobili dovoljno podršku. No, i dalje smo stvarno zadovoljni nastupom. Nisam tip od "što bi bilo kad bi bilo", priča pjevačica.

U drugoj polufinalnoj večeri najviše su je oduševile susjede. "Najviše su me oduševile naše susjede, grupa Hurricane, mislim da su energijom bile najupečatljivije! Osim toga, tu je i Švicarac koji je bio izvanzemaljski dobar i glasom je ‘pomeo‘ sve".

Čitajte i: U subotu nas čeka spektakularno finale Eurosonga: Ovih pet zemalja najveći su favoriti za pobjedu

Njezine prognoze za finale su jasne - kao pobjednike vidi Talijane. "Najizglednijom mi se čini pobjeda Italije, no imam nekoliko svojih favorita! Vidjet ćemo uskoro", zaključila je Albina Grčić.

Linker
19. travanj 2024 05:35