Matea Smolčić Senčar
Moj svijet

Pobjednik 'The Voicea' uveo nas je u svoj svijet i otkrio na što je najviše ponosan

Mladi pjevač Vinko Ćemeraš nakratko je svoju karijeru u uzlaznoj putanji morao zaustaviti zbog pandemije, a sada, kada se sve pomalo vraća u normalu ima pregršt iznenađenja za mnogobrojne fanove.

Glazbenik Vinko Ćemeraš, koji je svojim talentom osvojio srca žirija i publike na poznatom talent showu, odmah nakon pobjede se bacio na posao i donio svoju interpreatciju već poznate pjesme Dina Dvornika "Pelin i med". Upravo su tu pjesmu u Vinkovoj izvedbi izbacili kao prvi singl i spot, a sada nam mladi glazbenik pruža nešto novo - svoj autorski singl.

"Sretan sam i ponosim se svojim prvim autorskim singlom", kazao je Vinko za magazin Gloria.

Prva autorska pjesma i prvi nastup

"Nakon što sam krajem veljače pobijedio u TV showu The Voice, a zatim i objavio svoju verziju pjesme Dine Dvornika ‘Pelin i med’, nedavno sam sa svojim bendom Talvi Tuuli izdao prvi autorski singl, ‘Samo da ti si tu’, a videospot, za koji je zaslužna Mare Milin, snimili smo u okolici Zadra. Sada ga promoviramo i uživamo jer smo sretni i ponosni na to izdanje. Uz to, svaki dan sam na probama za prvi nastup, koji će se održati 27. lipnja na zagrebačkom Platou Gradec u sklopu događanja ‘Baš naš’. Tu ćemo izvesti i novu pjesmu", kazao je Vinko Ćemeraš.

A što je sve iz svijeta književnosti, filma i glazbe Vinko preporučio čitateljima i čitateljicama, pročitajte u novom broju Gloria Magazina.

Ovu, ali i niz ostalih inspirativnih priča magazina potražite u novom broju magazina Gloria! koji je na kioscima od četvrtka, 25. lipnja 2020.! Posebna ponuda: Nova Gloria + Limitirana kolekcija hit modnih dodataka po cijeni 29,90 kn

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

Mirna Zidarić otkriva kako se zarazila u Zadru: 'Žao mi je što sam skinula masku'

ŽANA GAMOŠ Kampanja osječke dogradonačelnice za pravo žena na izbor

ZVIJEZDE AKTIVISTICE Severina, Bojana Gregorić-Vejzović, Danka Derifaj i Jelena Veljača pokazale srednji prst političarima

MELANIA TRUMP Žena koju predsjednik sluša

ŽENSKA VEČER 'GLORIA OSOBNO' Splitske ćakule Monike Sablić, Zorice Kondže i Edite Lučić Jelić

KUHINJA: BORNA JANEŠ Tradicionalni recepti zagrebačkog ugostitelja

PUTOVANJE: SNJEŽANA MOŽE PIGEON Prekinuto krstarenje oko Australije

FELJTON: GLORIA STEINEM Američka feministkinja koja je promijenila povijest

Linker
16. travanj 2024 01:13