ANDREA RENAULT AFP
Ljubav cvate

Zvijezda omiljenog "Bridgertona" zaljubila se u kolegu iz serije, a u tajnosti se već i preselila k njemu

Bessie Carter i Sam Phillips zaljubili su se na setu Netflixove serije, a sada je otkriveno i da se ona nakon samo tri mjeseca uselila u njegov stan.

Bessie Carter i Sam Phillips zaljubili su se na setu Netflixove serije, a sada je otkriveno i da se ona nakon samo tri mjeseca uselila u njegov stan.

Likovima Netflixove hit-serije "Bridgerton" u većini slučajeva ne ide sve po ljubavnom planu kako su si oni to zamislili, no u stvarnom životu su priče njihovih glumaca nešto ipak malo drugačije. Tako se prema pisanju stranih medija između Bessie Carter i Sama Phillipsa rodila ljubav, a koliko je njihova veza ozbiljno govori činjenica da je par prošle godine počeo živjeti zajedno, a što je tek sada otkriveno, prenosi Daily Mail. Iako njihovi likovi ne komuniciraju u seriji, glumci su počeli izlaziti nakon što su se upoznali na snimanju treće sezone. Ono je počelo u srpnju 2022. godine i završilo u ožujku 2023. godine, a Bessie se samo tri mjeseca kasnije uselila u Samov stan u Brightonu, a ona ga je upoznala sa svojim slavnim roditeljima Imeldom Staunton i Jimom Carterom.

image
ANDREA RENAULT AFP

Bessie (30) u seriji igra ulogu Prudence Featherington, dok Sam (39) glumi novog Penelopinog udvarača, lorda Deblinga. Dosad su snimljeni na nekoliko događanja, nakon čega su se društvenim mrežama počela širiti nagađanja da su zajedno. A nova sezona "Bridgertona", treća po redu, počela se nedavno emitirati, a prema komentarima gledatelja, vratila se bolja nego ikad i u samo četiri dana skupila je 45,1 milijuna pregleda.

"Stiglo je proljeće, što znači da je konačno sezona #Polina (ne peludi). Prvi dio treće sezone Bridgertona Shonde Rhimes debitirao je na prvom mjestu engleske TV liste skupivši 45,1 milijuna pregleda. Serija, u kojoj glume Nicola Coughlan i Luke Newton, bila je broj jedan u 78 zemalja, a ušla je među deset najboljih u 92 zemlje. A ovo je samo početak. Budući da će drugi dio serije biti objavljen 13. lipnja, tko zna koliko će se visoko popeti?", pisalo je između ostalog u službenom priopćenju Netflixa nakon početka emitiranja novih epizoda.

image
ANDREA RENAULT AFP

Radnja treće sezone fokusirana je na flert između Penelope i Colina i hoće li ili neće uspjeti njihova veza i priča dvoje najboljih prijatelja koji polako shvaćaju svoje prave osjećaje.

Linker
23. lipanj 2024 12:26