Justin Timberlake uhićen je nakon večere u jednom hotelu odakle se uputio do prijatelja, no do tamo nije uspio doći

 ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
Potvrdila policija

Uhićen Justin Timberlake! Glazbenik završio u pritvoru, čeka izlazak pred suca

Pjevač je zaustavljen na putu do prijatelja kod kojeg se uputio nakon večere u American Hotelu u Sag Harboru, a još uvijek nije poznato je li bio pod utjecajem alkohola ili droge.

Pjevač je zaustavljen na putu do prijatelja kod kojeg se uputio nakon večere u American Hotelu u Sag Harboru, a još uvijek nije poznato je li bio pod utjecajem alkohola ili droge.

Američki pjevač Justin Timberlake uhićen je i trenutačno čeka izlazak pred suca istrage. Policija u Hamptonsu potvrdila je da je glazbenik priveden jer je upravljao automobilom pod utjecajem alkohola ili opijata. Uhićen je u ponedjeljak navečer u Sag Harboru u New Yorku, a danas bi se trebao naći pred sucem, a policija će, kako su otkrili, naknadno objaviti priopćenje.

Upućeni izvor otkrio je da je 43-godišnji pjevač uhićen nakon večere u American Hotelu u Sag Harboru odakle se nedugo nakon ponoći uputio do prijatelja, kamo nije stigao jer ga je policija uhitila, prenosi People. "Justin je otišao u 00:30 ujutro i zaustavljen je nedugo nakon večere. Nitko nije ozlijeđen i nije bilo drame na mjestu događaja", potvrdio je izvor koji se tamo zatekao.

image

Pjevač čeka izlazak pred suca

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Justin je inače trenutačno na turneji "Forget Tomorrow" na kojoj promovira svoj najnoviji album "Everything I Thought It Was", a sljedeće koncerte trebao bi održati u United Centeru u Chicagu 21. i 22. lipnja, a nakon toga u Madison Square Garden u New Yorku 25. i 26. lipnja. Njegovi predstavnici zasad se nisu oglasili o uhićenju i nema informacija hoće li doći do promjene u rasporedu održavanja koncerata. Planirano je da u SAD-u nastupa do 9. srpnja, nakon čega bi se trebao otputiti na europski dio turneje sve do jeseni i vratiti se u Sjevernu Ameriku, a kraju bi je trebao privesti 20. prosinca.

Pjevač kojeg često nazivaju "princem popa" u braku je s glumicom Jessicom Biel, a vjenčali su se 2012. godine. i imaju sina Silasa rođenog u travnju 2015. godine i Phineas rođenog 2020. godine.

image

Jessica Biel i Justin Timberlake

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
18. lipanj 2024 16:18