US actor Kieran Culkin and his wife Jazz Charton arrive for the 75th Emmy Awards at the Peacock Theatre at L.A. Live in Los Angeles on January 15, 2024. (Photo by Robyn BECK/AFP)

 ROBYN BECK AFP
želi veliku obitelj

Kieran Culkin je osvojio Emmy pa supruzi uputio apel da želi još djece: "Rekla si možda"

Glumac, koji je prije desetak dana za ulogu Romana Roya u seriji "Succession" osvojio i Zlatni globus, ne krije koliko voli svoju suprugu koju je upoznao u jednom njujorškom baru ne vjerujući joj da se zove Jazz.

Glumac, koji je prije desetak dana za ulogu Romana Roya u seriji "Succession" osvojio i Zlatni globus, ne krije koliko voli svoju suprugu koju je upoznao u jednom njujorškom baru ne vjerujući joj da se zove Jazz.

U Americi je već postala tradicija da glumci koji primaju nagrade uglavnom na njima zahvaljuju obitelji, mamama, tatama, ženama, zaručnicama… A glumac Kieran Culkin otišao je korak dalje pa je svojoj supruzi s pozornice nakon što je osvojio Emmyja za glavnu mušku ulogu u seriji ‘‘Succession‘‘, koja je proglašena i najboljom serijom, objavio da želi još djece.

image

Kieran je nasmijao cijelu dvoranu

VALERIE MACON/AFP/PROFIMEDIA

‘‘Moram prvo zahvaliti mami koja mi je podarila život i divno djetinjstvo. I naravno, svojoj supruzi Jazz što dijeli život sa mnom i što mi je podarila dvoje prekrasne djece. I Jazz želim ih još. Rekla si možda, ako pobijedim", rekao je Culkin i nasmijao dvoranu, ali i Jazz.

No zahvalio joj se i prije desetak dana na dodjeli Zlatnih globusa kojeg je također osvojio za ulogu ljigavog, ali istovremeno simpatičnog Romana Roya. Tada joj je s pozornice samo rekao: "Hvala ti što podnosiš sve ovo i sva sr**ja koja dolaze s tim"

image

Mlađi brat Macaulaya Culkina ne krije koliko je sretan sa Jazz

ROBYN BECK AFP

Nakon Zlatnih globusa oglasila se i njegova supruga Jazz Charton na Instagramu. ‘‘Napokon je uspio!!!! Kako suludo! Kako ću mu se sada rugati? Smislit ću nešto. Kakva je čast bila biti uz njega u svemu tome! Veliko hvala svima koji su pomogli da izgledamo pristojno‘‘, napisala je uz objavu.

image

Kieran Culkin i supruga Jazz Charton u braku su 11 godina

AMY SUSSMAN GETTY IMAGES VIA AFP

Inače, par je ušao u jedanaestu godinu braka i imaju dvogodišnjeg sina Wildera Wolfa i četverogodišnju kćer Kinsey Sioux. Glumac, je inače mlađi brat slavnijeg Macaulaya Culkina, a dolazi iz velike obitelji odnosno ima sedmoro braće i sestara. Rođenu Londončanku upoznao je u New Yorku 2012. u jednom baru i od tada su zajedno. Veza im je počela smijehom, jer je njemu bilo čudno da se ona uistinu zove Jazz kao glazba. Inače, prije no što je upoznao suprugu, glumac je bio u godinu dana vezi s kolegicom Emmom Stone koja je baš kao i on ove godine osvojila i Emmy i Zlatni globus za ulogu u filmu ‘‘Poor Things‘‘.

Linker
13. svibanj 2024 05:30