Dwayne Johnson The Rock, pozdravlja publiku na snimanju novog filma ”The Smashing Machine” 

 BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Novi projekt

Holivudski snagator snimljen na setu novog filma, potpuno je neprepoznatljiv zbog nove uloge

Poznati glumac Dwayne Johnson poznatiji kao The Rock utjelovit će legendarnog MMA borca Marka Kerra u novom filmu "The Smashing Machine".

Poznati glumac Dwayne Johnson poznatiji kao The Rock utjelovit će legendarnog MMA borca Marka Kerra u novom filmu "The Smashing Machine".

Uskoro izlazi željno iščekivani film "The Smashing Machine" Bennyja Safdieja s Dwayneom Johnsonom i Emily Blunt. Talijanski distributer filmova I Wonder Pictures preuzeo je prava na tri nova naslova produkcije A24, uključujući nadolazeću biografsku dramu, a poznati glumac Dwayne The Rock Johnson glumi legendarnog MMA borca i bivšeg hrvača Marka Kerra koji se borio s bračnim problemima i ovisnostima. Ovih su dana objavljene prve fotografije sa seta na kojima The Rock izgleda neprepoznatljivo, prvenstveno zbog kose s kojom ovog poznatog ćelavca ne viđamo gotovo nikada.

image

Dwayne Johnson The Rock na snimanju novog filma "The Smashing Machine"

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Mark Kerr bivši je američki MMA borac i hrvač, poznat po svojim nastupima u organizacijama kao što su UFC i Pride Fighting Championships. Njegova borba s ovisnošću kao i privatni problemi dokumentirani su u filmu "The Smashing Machine: The Life and Times of Extreme Fighter Mark Kerr", koji je prikazan na HBO-u. Dokumentarac je pružio dubinski uvid u izazove s kojima se suočavaju MMA borci izvan oktogona.

image

Dwayne Johnson

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Kerr je završio karijeru s MMA rekordom od 15 pobjeda, 11 poraza i 1 neriješenim mečom, a ostao je značajna figura u povijesti MMA-a, poznat ne samo po svojim borilačkim vještinama, već i po osobnoj hrabrosti u suočavanju s izazovima izvan oktogona. Vijest o snimanju filma otkrivene su krajem veljače ove godine, a radnja će se fokusirati na razdoblje ranih 2000-tih, nakon što je Kerr hospitaliziran zbog predoziranja. Osim toga, film će prikazivati i njegov odnos sa suprugom koja je postala alkoholičarka i borila se sa svojim demonima. Režira ga američki redatelj Benny Safdie koji piše i scenarij, a film bi trebao biti objavljen u prosincu ove godine.

image

Dwayne Johnson The Rock, pozdravlja publiku na snimanju novog filma "The Smashing Machine"

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
12. lipanj 2024 01:04