Voditeljica je u Americi proslavila osmu godišnjicu braka

 VEDRAN PETEH CROPIX
Poseban dan

Antonija Blaće proslavila osmu godišnjicu: ‘Tajna je u tome da potpuno zaboraviš da si u braku‘

Voditeljica se prisjetila lipnja 2015. kada su izrekli bračne zavjete uz duhovitu opasku da se on jedva vidi na njihovim vjenčanim fotografijama.

Voditeljica se prisjetila lipnja 2015. kada su izrekli bračne zavjete uz duhovitu opasku da se on jedva vidi na njihovim vjenčanim fotografijama.

Godišnji odmor u Sjedinjenim Američkim Državama voditeljice i producentice Antonije Blaće te njenog supruga, bivšeg vaterpolista Hrvoja Brlečića zasladila je proslava osme godišnjice braka. Proslavili su svoj poseban dan uz objavu na društvenim mrežama u kojoj je voditeljica rekla što je najvažnije u njihovom braku i zbog čega su sretni kao i prvog dana, kada su nakon šestogodišnje veze izrekli bračne zavjete u zagrebačkoj Crkvi svetog Marka.

"Tajna sretnog braka je da potpuno zaboraviš da si u braku pa ti skoro prođe godišnjica. Volim te, Hrvoje. PS. ti se vidiš na zadnje dvije fotografije", napisala je u objavi popraćenoj fotografijama s vjenčanja.

"Osjećam se čudno i neobično. Još se nisam poljubila sa svima", rekla je Antonija potkraj lipnja 2015., kada je s Hrvojem predvečer izašla iz crkve. Ondje su im članovi klape Contra otpjevali pjesmu Tereze Kesovije "Moja posljednja i prva ljubavi", a lijepa Šibenčanka primala je čestitke prijatelja i kolega.

Njezina vjenčanica modnog brenda eNVy room, dizajnerskog dvojca Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića, mamila je zadivljene uzdahe, a osam godina kasnije, voditeljica se prisjetila čarobnog dana dok sa suprugom uživa u američkoj avanturi. Dosad su bili u New Yorku, Miamiju te u Washingtonu, a ono najbolje vjerojatno tek slijedi kako na savršenom godišnjem odmoru, tako i u njihovom braku.

Linker
11. svibanj 2024 08:16