RONALD Goršić/ Cropix
Stiže prinova

Andrej i Mia Kramarić otkrili sretne vijesti, čekaju drugo dijete

Naš nogometni reprezentativac i njegova supruga u braku su od 2021., a već imaju sinčića Viktora koji će uskoro navršiti tri godine.

Naš nogometni reprezentativac i njegova supruga u braku su od 2021., a već imaju sinčića Viktora koji će uskoro navršiti tri godine.

Andrej Kramarić i njegova supruga Mia otkrili su da čekaju drugo dijete. Naš nogometni reprezentativac koji trenutno igra u Hoffenheimu sretnu je vijest o prinovi otkrio na društvenim mrežama objavivši fotografiju dvogodišnjeg sinčića Viktora i supruge na kojoj se nazire trudnički trbuh. "Sretan", napisao je 32-godišnji nogometaš u opisu objave, a u komentarima su se odmah nanizale brojne čestitke.

Hrvatski reprezentativac i doktorica veterine vjenčali su se u ožujku 2021. u Staroj gradskoj vijećnici u Zagrebu, a na brak su se odlučili nakon četiri godine veze. Njihov susret bio je sudbonosan jer ga je sadašnja supruga, kako je jednom prilikom rekao u intervjuu za Gloriju, osvojila na prvi pogled. "Mia je žena mojih snova i moja najveća podrška", rekao nam je tada nogometaš.

image

Andrej i Mia vjenčali su se 2021. u Zagrebu, a nekoliko mjeseci kasnije dobili su sina Viktora

RONALD GORSIC/CROPIX

Na ljeto 2017., samo godinu dana nakon što je Andrej počeo igrati za njemački klub Hoffenheim, već su zajedno putovali i družili se koliko su im to mogućnosti dozvoljavale. Iako mnoge veze na daljinu završavaju prekidom, s njima to nije bio slučaj te su savršen primjer kako daljina ne mora biti problem u vezi ako se par dovoljno trudi.

U kolovozu 2021. dobili su prvo dijete, sinčića Viktora, a u intervjuu za Gloriju prošle godine, Kramarić je otkrio nekoliko detalja o njihovom obiteljskom životu, ali i dodao da se savršeno snašao u ulozi oca malenom dječaku.

image
PRIVATNA ARHIVA

"Moram priznati da uživam u obiteljskom životu. Želio sam biti tata i veselio sam se toj ulozi, ali tek kada dobiješ dijete, kad ga primiš u ruke i shvatiš da to malo biće ovisi o tebi, shvatiš što znači biti roditelj. Svaka minuta s njim je dragocjena i ispunjuje me srećom i ljubavi", rekao nam je Kramarić.

Linker
13. lipanj 2024 09:53