GLORIA 30

Viktorija i Dino Rađa o najluđim tulumima i tajni skladnog braka: "Treba znati kada pustiti"

Supružnici su odlično raspoloženi stigli na 30.rođendan Glorije. U razgovoru su nam otkrili po čemu pamte 30 godina najpoznatijeg hrvatskog ženskog časopisa, ali i kako rješavaju nesuglasice.

Legendarni košarkaš Dino Rađa i njegova supruga Viktorija, koja je na izboru za Miss Hrvatske 1995. godine ponijela titulu druge pratilje, ove godine slave 23. godišnjicu braka. Dino i Viktorija upoznali su se davne 1995. preko zajedničkog prijatelja, a u braku su dobili dva sina, Roka i Niku. Viktorija je 2003. godine rodila Roka, a pet godina kasnije i Niku.

"Sjećam se svoje naslovnice Glorije koju sam snimila prije 21 godinu i to nakon rođenja sina Roka. To mi je prva asocijacija na Gloriju", rekla nam je Viktorija gostujući u našem Gloria x Pantene studiju zajedno sa svojim suprugom Dinom.

Supružnici Rađa tijekom ugodnog razgovora otkrili su nam i da je tajna dugog i skladnog braka u međusobnom povjerenju, razumijevanju i u tome što se oko sitnica nikad dugo ne raspravljaju. "Treba znati pustiti, treba znati pokazati ljubav svaki dan, a ne samo za Božić ili rođendan. Ne treba raditi drugoj osobi ono što ti ne želiš da ona radi tebi. I najvažnije, shvatiti da na prepirke ne treba trošiti vrijeme. Svatko ima svoje, to poštujemo, ne ulazimo dalje u rasprave to jer ne vodi ničemu" govori Viktorija Rađa.

image

Supružnici Rađa otkrili su nam da su zaljubljeni kao prvog dana

VANESA PANDŽIĆ/CROPIX

Bivša manekenka sa suprugom Dinom i njihovim društvom obožava tulumariti i to ne kriju. "Posljednji dobar tulum kojeg se sjećamo je bio neki dan u Španjolskoj, ali ako nas pitate što je najluđe što nam se dogodilo neke stvari treba zadržati za sebe, ipak imamo djecu koja će ovo gledati", smije se Dino. "Nismo neumjereni i neumjesni, ali super su nam tulumi, ostanimo na tome", dodaje Viktorija Rađa.

Linker
23. travanj 2024 13:02