IL VOLO U ZAGREBU

Talijanska operna pop senzacija na svečanom koncertu PBZ Carda

Zgodni trojac iz Il Vola bili su gosti PBZ Carda koji je organizirao svečano događanje za svoje korisnike i poslovne partnere – priuštivši im jedinstveni glazbeni doživljaj.

Talijanski operni pop trio Il Volo, kojeg čine bariton Gianluca Ginoble te dva tenora Piero Barone i Ignazio Boschetto, zajedno nastupaju od 2010. godine. Svjetsku slavu trio stječe 2015. – kada su pobijedili na festivalu Sanremo, te iste godine s istom pjesmom Grande amore postižu i odličan uspjeh na Eurosongu u Austriji. Il Volo iza sebe ima sedam albuma, među kojima je posljednji posvećen talijanskom maestru Enniju Morriconeu, te suradnju s mnogim svjetskim pjevačkim zvijezdama.

image

Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda, s trijom Il Volo

PRESS

Oni su jedina talijanska grupa koja je ostvarila svjetski uspjeh na svim kontinentima, među svim generacijama, dok se njihovi albumi prodaju u više od 50 država širom svijeta, a koncerti su unaprijed rasprodani. Uzbudljivo je bilo i na koncertu za korisnike i poslovne partnere PBZ Carda, a Il Volo je uzvanicima otpjevao neke od najvećih hitova, poput: Volare, Io che non vivo, Caruso, O’ sole mio, Grande amore i brojne druge. Uzvanike su pozdravili Dinko Lucić, predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb i predsjednik Nadzornog odbora PBZ Carda, te Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

image
PRESS

Također, među brojnim uzvanicima bili su i gosti iz Italije i Intesa Sanpaolo Grupe, čija je članica Privredna banka Zagreb. Premium Visa kartica, izdavatelja PBZ Carda – u vlasništvu PBZ-a, vodeća je kreditna kartica na hrvatskome tržištu. Uz raznovrstan portfelj, kojeg čine charge, debit delayed i kreditne kartice namijenjene fizičkim i pravnim osobama, vodeći položaj PBZ Card je izgradio i na bogatoj, više do pedeset godina dugoj tradiciji u izdavanju kartica, te uvođenju novih tehnologija i proizvoda u kartično poslovanje. Premium Visa kartice nude brojne pogodnosti kao što su potrošnja bez unaprijed ograničenog iznosa, obročna otplata bez kamata i naknada do 36 rata na 30.000 prodajnih mjesta, program nagrađivanja Premium Rewards, posebne pogodnosti i popuste na odabranim prodajnim mjestima u sklopu Premium ponuda, osiguranja i drugo. Kartice omogućuju najbolju prihvaćenost u zemlji i svijetu, visoke sigurnosne standarde i suvremene tehnologije plaćanja te kvalitetne kartične usluge i benefite. Premium Visa kartice dostupne su klijentima svih banaka, bez obzira na banku u kojoj imaju otvoren račun.

Linker
25. travanj 2024 12:39