JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Dosta je bilo čekanja

Sve su iznenadili: Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali su se u Vegasu

Par, koji je počeo hodati 2002., a zatim se razdvojio na 17 godina, stao je u redu za dozvolu za vjenčanje i izrekao sudbonosno ‘uzimam‘, otkrila je mladenka obožavateljima.

Par, koji je počeo hodati 2002., a zatim se razdvojio na 17 godina, stao je u redu za dozvolu za vjenčanje i izrekao sudbonosno ‘uzimam‘, otkrila je mladenka obožavateljima.

Superzvjezdani slavni par Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali su se u subotu u Las Vegasu, ako je suditi prema dozvoli za vjenčanje okruga Clark, Nevada. Par, koji je izlazio i zaručio se početkom 2000-ih prije nego što su prekinuli i proveli 17 godina razdvojeni, obnovili su svoju vezu prošle godine. Bilten Lopezinih obožavatelja, JLo, u nedjelju je objavio: "Uspjeli smo". Par je, naime, odletio u Vegas i stigao u kapelicu malo prije ponoći kako bi za vjenčanje čekali u redu s još četiri para, piše NBC.

"Iza nas dvojica muškaraca držala su se za ruke i držala jedan drugoga. Ispred nas, mladi par koji je prešao tri sata vožnje od Victorvillea na drugi rođendan svoje kćeri - svi mi želimo istu stvar - da nas svijet prepozna kao partnere i objaviti svoju ljubav svijetu kroz drevni i gotovo univerzalni simbol braka".

Dokumenti iz matičnog ureda pokazuju kako je par dobio dozvolu za vjenčanje u okrugu Clark, Nevada, 16. srpnja. Licenca je izdana Benjaminu Gezi Afflecku i Jennifer Lopez.

"Bilo je to najbolje moguće vjenčanje koje smo mogli zamisliti", rekao je par. "Jedan o kojem smo davno sanjali, a jedan postao stvarnost. Dakle, s najboljim svjedocima koje možete zamisliti, haljinom iz starog filma i jaknom iz Benova ormara, pročitali smo vlastite zavjete u maloj kapelici i dali jedno drugome prstenje koje ćemo nositi do kraja života", objavila je mladenka.

Lopez je i na svom Instagramu objavila zanimljivu fotografiju uz tajanstveni potpis. Naga, sretna i nasmiješena pozirala je s vjenčanim prstenom na lijevoj ruci, no ničim drugim nije dala naslutiti da se upravo udala, već je svoje obožavatelje pozvala da se pretplate na njezin bilten kako bi doznali novosti.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez na premijeri filma ‘Marry Me‘ u veljači ove godine

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Podsjetimo, Lopez i Affleck prvi su se put sreli na snimanju filma "Gigli" 2002. godine, piše Vulture. Počeli su izlaziti kasnije te godine, no veza je potrajala do studenog 2004. kada je pjevačica i glumica objavila da su prekinuli. "Bennifer", kako su postali poznati u Hollywoodu, bili su zaručeni, no tada latino diva i glumac nisu otišli dalje od toga.

I ona i on u međuvremenu su nastavili sa svojim životima, pronašli su druge partnere i s njima ušli u brak. se udala za pjevača Marca Anthonyja 2004. Affleck je oženio glumicu Jennifer Garner 2005. godine. Oba su se braka na kraju raspala, a Lopez se 2019. zaručila za bivšeg njujorškog Yankeeja Alexa Rodrigueza, dok je Affleck hodao s glumicom Anom de Armas. Obje te veze okončane su 2021. Međutim, gotovo dva desetljeća kasnije, Bennifer su se vratili! Lopez je, naime, 8. travnja objavila da su ona i Affleck ponovno zaručeni.

"Ljubav je sjajna stvar", rekao je par u nedjeljnoj bilješci, "možda najbolja stvar - i vrijedna čekanja". Potpisano je: "S ljubavlju, gospođa Jennifer Lynn Affleck".

Linker
27. travanj 2024 03:16