Matt Damon et ses filles Stella et Gia

 COADIC GUIREC/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Najvažnija podrška

Skladna obitelj: Ponosni Matt Damon došao na premijeru novog filma okružen kćerima

Slavni se glumac ne pojavljuje često u javnosti s obitelji, pa je prštao od ponosa dok su oko njih bljeskali blicevi kada su izašli na pozornicu pariškog Cinema Le Grand Rex.

Slavni se glumac ne pojavljuje često u javnosti s obitelji, pa je prštao od ponosa dok su oko njih bljeskali blicevi kada su izašli na pozornicu pariškog Cinema Le Grand Rex.

Holivudski glumac Matt Damon imao je veliku večer – premijeru novog filma „Oppenheimer” koja je održana u Parizu, a za tu se priliku pred publikom pojavio uz najdražu podršku svojih kćeri. S obitelji se 52-godišnji glumac baš ne pojavljuje često u javnosti, pa je prštao od ponosa dok su oko njih bljeskali blicevi kada su izašli na pozornicu Cinema Le Grand Rex. Mattovoj sportskoj figuri odlično je pristajalo elegantno tamnoplavo odijelo, a preveliku ozbiljnost glumac je razbio bijelom majicom i smeđim čizmama, piše Daily Mail.

image

Stella Damon, Gia Damon i Alexia Barroso podržale su tatu Matta Damona na premijeri "Oppenheimera"

JULIEN DE ROSA AFP

Uz Matta, na pozornicu su izašle njegove kćeri - 24-godišnja Alexia, deset godina mlađa Gia i 12-godišnja Stella te njihovih dvoje prijatelja. Matt je otac i 17-godišnje Isabelle koja nije bila na filmskoj premijeri. Tri mlađe kćeri rodile su se u Damonovom braku s Lucianom Barroso, dok je Alexia rođena u Lucianinoj prethodnoj vezi, a Matt ju je posvojio. Damon i Luciana upoznali su se 2003. u Miamiju gdje je on snimao film, a ona konobarila u klubu. Zaljubili su se, tako reći, na prvi pogled, veza se odlično razvijala i dvije godine kasnije bili su vjenčani.

image

Rijetko ih se vidi u javnosti: Matt Damon s kćerima i društvom na pariškim ulicama prije odlaska iz grada

AISSAOUI NACER/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Zvjezdana filmska ekipa: Matt Damon, Robert Downey Jr., Cillian Murphy, Emily Blunt i Christopher Nolan

JULIEN DE ROSA AFP

Spomenimo i da u „Oppenheimeru” glavnu ulogu „oca atomske bombe” tumači Cillian Murphy, a zvjezdanu glumačku ekipu čine još Emily Blunt, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Kenneth Branagh, Rami Malek i Josh Hartnett. Matt Damon glumi general-pukovnika Leslieja Grovesa, inženjera koji je vodio supertajni „projekt Manhattan”. Film je adaptacija knjige „American Prometheus: The Triumph And Tragedy Of J. Robert Oppenheimer” koju su napisali Kai Bird i Martin J. Sherwin i za nju osvojili Pulitzerovu nagradu. Blockbuster težak 81 milijun dolara režirao je slavni Christopher Nolan, a kritičari film hvale biranim riječima.

Linker
27. travanj 2024 06:03