Napokon progledao!?

Shvatio je što bi mogao izgubiti: Varao ju je, dobio djecu s drugom, no sad ne mrda od svoje Anne

Britanski glumac Hugh Grant, otac petero djece i zvijezda nezboravnih ljubavnih komedija kao što je ‘Notting Hill‘ i privatno je bio neukrotiv, sve dok ga ‘u red‘ nije dovela žena njegovog života.

Britanski glumac Hugh Grant zvijezda je nekih od najzabavnijih nezaboravnih holivudskih ljubavnih komedija kao što su Zapravo ljubav, Notting Hill, Četiri vjenčanja i sprovod..., a i njegov privatni ljubavni život bio je prilično kaotičan prije nego što je upoznao ženu svog života.

image

Hugh Grant i Anna Elisabet Eberstein u braku su četiri godine

ADAM DAVY/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Prije braka sa švedskom televizijskom producenticom Annom Eberstein, s kojom se vjenčao prije četiri godine, a zajedno odgajaju 9-godišnjeg sina Johna Munga, te sedmogodišnju i troipolgodišnju kćer, čija imena nikad nisu spomenuli u javnosti.

No, njegova privatna situacija prilično je komplicirana, jer je slavni glumac prvo dobio kćer Tabithu (11) s Tinglang Hong, ugostiteljicom kineskog podrijetla iz Londona, a zatim i sina Felixa (9), koji je rođen svega tri mjeseca nakon njegova sina Johna Munga s Annom Eberstein.

image

Hugh Grant i Anna Elisabet Eberstein imaju troje djece

JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ukratko, od svoje pedesete do danas Hugh Grant može se pohvalitit s čak petero djece s dvije različite žene, a njegov šarm morao je biti neodoljiv da bi Anna Eberstein, žena njegovog života, pod tepih gurnula sve njegove laži i prevare.

Čitajte i: U paklu ovisnosti! Mlađa sestra Miley Cyrus otkriva kako je završila u crnoj rupi bez dna

S njom se, čini se, napokon smirio, a i biologija je vjerojatno učinila svoje, no ona narodna uzrečica da vuk dlaku mijenja, a ćud nikada, još uvijek je izgleda primjenjiva na njegov slučaj.

image

Poljubac sa Siennom Miller pred očima supruge

JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Hugh Grant i Anna Eberstein redoviti su gosti u svečanoj loži londonskog teniskog turnira u Wimbledonu, pa su tako i ove godine odlučili pogledati najzanimljivije susrete na središnjem travnatom terenu. A nakon što je pred svojom dragom prije mjesec dana u Roland Garrosu ljubio i grlio kolegicu Siennu Miller dok se Anna u pozadini kiselo smiješila, u Wimbledonu za njega više nije bilo uzmaka.

image

Upoznao je i Olija Greena, partnera Sienne Miller

JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK

Nadajmo se da je shvatio što bi mogao izgubiti.

Linker
21. travanj 2024 03:31