Zanimljive kombinacije

Prosudite sami: Je li Kristen Stewart kraljica stila i crvenog tepiha u Cannesu?

Američka glumica na 75. filmskom festivalu na Azurnoj obali promovirala horor film ‘Zločini budućnosti‘ u kojem igra glavnu ulogu.

S početkom tjedna i svečanom premijerom holivudskog filma Zločini budućnosti (Crimes of the Future) na 75. filmskog festivala u Cannesu kulminirao je i izbor za kraljicu stila i crvenog tepiha na Azurnoj obali.

image

Kristen Stewart i Viggo Mortensen igraju glavne uloge u filmu 'Zločini budućnosti'

FOTOGRAFIJE: ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Ekipu filma predvodili su glavni glumci Kristen Stewart, Viggo Mortensen i Lea Seydoux, a za svoj povratak u Cannes nakon četiri godine Kristen Stewart je, sudeći po gotovo unisonom mišljenju modnih znalaca, izabrala savršene stilske kombinacije.

Prilikom dolaska u hotel Martinez, u kojem tradicionalno odsjedaju najveće festivalske zvijezde, Kristen Stesart nosila je bijelu Chanelovu majicu, kratke traprer hlače s Levi'sovim potpisom, bijele čarape, crne gležnjače i sunčane naočale.

image

Glumice Lea Seydoux i Kristen Stewart

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Za crveni tepih odabrala je, pak, glamuroznu Chanelovu kreaciju iz kolekcije SS 2022 Couture, koja se sastojala od duge suknje boje leda i raskošnog topa s efektnim plavim, zelenim i ružičastim detaljima na crnoj podlozi s dugim rukavima i kopčanjem oko vrata.

Čitajte i: KRIS JENNER ZAVRŠILA SA ZELENSKIM I PUTINOM NA LISTI NAJUTJECAJNIJIH LJUDI SVIJETA, OBJAŠNJENO I ZAŠTO

Za dnevno snimanje ekipe odlučila se za karirano crveno Chanelovo odijelo koje je savršeno naglasilo njezinu savršenu liniju. Zasad i više nego dovoljno da bude proglašena za stilsku pobjednicu najuglednijeg filmskog festivala na svijetu.

image

Kristen Stewart na dnevnom predstavljanju ekipe u Chanelovom kariranom odijelu

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

'Zločini budućnosti' su, inače, prvi dugometražni film proslavljenog kanadskog redatelja Davida Cronenberga (79) nakon osam godina stanke. Majstor horora koji u svojim filmovima kao što su 'Muha', 'Sudar', 'Videodrom', 'Povijest nasilja' i drugima istražuje ljudske strahove od tjelesnih transformacija i zaraza, te psihološki apsekt svojih likova povezuje s tjelesnošću, u svom je novom filmu Kristen Stewart dodijelo ulogu istražiteljice iz Nacionalne banke organa čiji je zadatak razjasniti iduću fazu razvoja ljudske vrste.

image

Kristen Stewart se nakon četiri godine vratila na Azurnu obalu

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Svjetska kinodistribucija 'Zločina budućnosti', nakon svjetske premijere u Cannesu, očekuje se u lipnju.

Linker
15. travanj 2024 15:07