Ana Uršula Najev

 VEDRAN PETEH CROPIX
Neočekivani duet

Princeza i kraljica: Ana Uršula Najev pohvalila se a capella izvedbom s divom Josipom Lisac

"Sada mogu i umrijeti", komentirala je mlada splitska glazbenica i glumica zajedničku izvedbu koja je dobila niz pohvala.

"Sada mogu i umrijeti", komentirala je mlada splitska glazbenica i glumica zajedničku izvedbu koja je dobila niz pohvala.

Glumica Ana Uršula Najev publici je najpoznatija po ulozi Luce iz televizijske serije „Kumovi”, ali oni koji malo bolje prate njezin rad znaju da se Splićanka bavi i glazbom, štoviše, svira gitaru i pjeva te nastupa izvodeći zahtjevan repertoar. Sada se 26-godišnja umjetnica putem Instagrama pohvalila neočekivanim duetom - na nekom je događanju spontano zapjevala s Josipom Lisac.

image

Josipa Lisac kad god može pomaže mladim glazbenicima

DAMIR KRAJAČ CROPIX

Naša glazbena diva, koja rado podržava mlade talente i Ana Uršula zapjevale su klasik „Ain‘t No Sunshine”, pjesmu snimljenu još 1971. koju je originalno izveo blues i R‘n‘B glazbenik Bill Whiters, a kasnije su je obradili Nancy Wilson, The Tempetations, Joe Cocker... U pjevanju Josipu i Anu Uršulu nisu mogli omesti ni pozadinska buka ni glasni ritam plesne glazbe, pa je na kraju Josipa od srca pohvalila izvedbu mlađe kolegice, a i sama je objavila njihovu specijalnu izvedbu na Storyjima na Instagramu.

Uz objavu na svom profilu Ana Uršula Najev napisala je „Sada mogu i umrijeti”, a neočekivani a capella nastup dobio je niz pohvala pratitelja. Neki su im predložili i ozbiljnu suradnju, a jedan je pratitelj kratko napisao: „Kraljica & princeza”. Na profilu Ane Uršule mogu se vidjeti i druge njezine glazbene izvedbe, kao i najave za koncerte. Mlada glazbenica ima odličan glazbeni ukus, jer na njenom su repertoaru, primjerice, „Will You Still Love Me Tomorrow” grupe Shireless, „At Last” Ette James ili „You Know I‘m No Good” neprežaljene Amy Winehouse.

Linker
29. travanj 2024 06:51